Bakanlık kızını istismar eden babaya karşı harekete geçti!

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli sözde bir babanın 15 yaşındaki kızını taciz edip pazarladığı ortaya çıktı. Skandal olayın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Bakanlığımız tarafından adli süreç takip edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Bakanlık kızını istismar eden babaya karşı harekete geçti!
Bakanlık kızını istismar eden babaya karşı harekete geçti!
GİRİŞ 16.03.2021 06:02 GÜNCELLEME 16.03.2021 06:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli sözde bir babanın 15 yaşındaki kızını taciz edip pazarladığı ortaya çıktı.

Yayılan görüntülerde Hasan Tunçlar isimli şahsın kızını elle taciz ettiği görüldü. Tunçlar'ın Tik Tok isimli paylaşım platformunda takipçileri ile paylaştığı videoda kızı hakkında kullandığı skandal ifadelerle kızını istismar ettiği ve pazarladığı da ortaya çıktı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Skandal olayın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Bakanlığımız tarafından adli süreç takip edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

Sosyal medyada, kızına uygunsuz söylem ve hareketlerde bulunan kişi ile ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimiz harekete geçmiştir. Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Bakanlığımız tarafından adli süreç takip edilecektir.

YORUMLAR 6
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun lanet olsun lanet olsun Yarabbi şu ülkemize İdamı geri getirir inşaallah
    Cevapla
  • Atlas 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasini versin boyle adamlarin
    Cevapla
  • Fahrettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka toplumdan temizlenmeli bari baba diye hitap etmeyin.
    Cevapla
  • osmanli 3 yıl önce Şikayet Et
    ihbar bedeli odeyin boyle bobalari hapizde calistirin ve calistigi ucretin yarisi hapizane parasi yarisida ihbar edene odeyin.Bu okuzler ancak adam olurlar.Boyle hainlere 15 sene hapiz verin
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    O babası olacak hayvanın Allah bin türlü belasını versin. Böyleleri için idam kurtuluştur böylelerini hadım edeceksin ki insan içerisine çıkacak yüzü kalmaya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor