ŞOK 19 MART 2021 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU!

ŞOK 19 Mart 2021 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Haftanın ŞOK aktüel kataloğunda projeksiyon cihazından televizyona, tek kişilik yataktan L köşe koltuğa, bisikletten çocuk oyuncaklarına, tekstilden temizlik malzemelerine kadar onlarca çeşit yer alıyor.

ŞOK 19 MART 2021 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU!
ŞOK 19 MART 2021 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU!
GİRİŞ 20.03.2021 11:23 GÜNCELLEME 22.03.2021 12:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Haftanın ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 19 Mart Cuma gününden itibaren tüm ŞOK marketlerinde birbirinden farklı ve uygun fiyatlı ürünler satışa sunulacak. Bu hafta ŞOK marketlerinde dikkat çeken ürünlerin arasında; Epson TW740 Projeksiyon Cihazı, Axen 50" Full HD Android Smart Televizyon, Everest Everpad 7" Tablet, Eda L Köşe Koltuk Takımı, Kidzy 16 Jant Çocuk Bisikleti, Asonic Kablosuz Şarj Standı, OTG 32 GB USB Bellek, Tek Kişilik Bamboo Ortopedik Yatak, Tek Kişilik Bamboo Ortopedik Yatak, Çift Kişilik Bamboo Ortopedik Yatak, Wellsoft Çift Kişilik Yorgan, Çift Kişilik Lastikli Çarşaf, Kadın Pijama Takımı, Gezer Kadın Terlik Çeşitleri, 30 cm Barbie Bebek, GoKidy markalı Tepsili Hamburger Seti ve çok daha fazlası satışa sunuldu. 

ŞOK 24 MART AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU!

A101 25 Mart Aktüel Kataloğu! Spor aletleri, giyim, züccaciye, elektronik ve kamp ürünlerinde..

 

BİM 26 Mart Aktüel Kataloğu! Spor malzemeleri, elektronik, züccaciye ve tekstil ürünlerinde...

 

YORUMLAR 4
  • Zehra Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşey çok Güzel ama. Pahalı
    Cevapla
  • FATMANUR KURT 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence fiyatlar uygun ama bisiklet değil bisikletin fiatı azalsın öyle
    Cevapla
  • GAZANFER AYYILDIZ 3 yıl önce Şikayet Et
    TEORİK BİYO-KİMYA-FİZİKÇİ BİLİM İNSANI: BEN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNDERİMİZİN MANEVİ OĞLUYUM BU VATAN BÖLÜNMEZ ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEZ ŞANLI ALBAYRAĞIMIZ GÖKLERDEN İNMEZ YURDUMUN ÜSTÜNDE EZANLAR SELALAR DİNMEZ KIYMETLİ DEVLET BÜYÜKLERİMİZ 84- MİLYON YURTDAŞIMIZ OLARAK HDP PARTİLERİ İVEDELİK İLE KAPATILSIN ACİLDİR ACİL OLARAK HDP PARTİLERİ KAPATILSIN GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ VE HAYATI İLE OYNAYAN ELİ KANLI TERÖR PARTİSİNİN KAPATINIZ TAM DESTEK VERİYORUZ GEREĞİNİN YAPILMASINI SAYGILARIMIZLA ARZ EDERİM. m
    Cevapla
  • Şok Market 3 yıl önce Şikayet Et
    Kareeş yanlış yere yazmışın burası TBMM deil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'