Artvin'de korkutan yangın! 50'ye yakın eve sıçradı

Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde çıkan yangın 50’ye yakın eve sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevlerin köydeki diğer evlere sıçramaması için yoğun çalışma yürütülüyor. İşte haberin ayrıntıları...

 Artvin'de korkutan yangın! 50'ye yakın eve sıçradı
Artvin'de korkutan yangın! 50'ye yakın eve sıçradı
GİRİŞ 17.03.2021 15:19 GÜNCELLEME 17.03.2021 15:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Dereiçi köyü Muhtarı Sabri Duman, "Köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor. Şuana kadar 50’ye yakın ev alev aldı. Ekipler müdahale ediyor” dedi.

İÇİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı yangınla ilgili, 'Yusufeli İlçemize bağlı 170 haneli Dereiçi Köyü’nde bir evde başlayan yangın diğer evlere sıçramıştır. Gerekli müdahaleler AFAD koordinasyonunda yapılmaktadır. Can kaybı bulunmamaktadır. Söndürme çalışmaları devam etmektedir. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun' dedi.

YORUMLAR 31
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef karadeniz için beklenen bir olay. plansız, kontrolsüz , düzensiz ve bitişik yapılanma. Arazi yapısı zaten kötü. Çoğu karadeniz şehri de farksız. evler plansız ve düzensiz. daha önce de sellerde gördük bozuk yapılaşmayı. yazık can kaybı olmaz inşallah ama milli servet yazık oldu.
    Cevapla
  • Firuze 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar büyük yangın neden olmuş?
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    çıkış sebebi ne farkeder? ama bu kadar yayılmasının sebebi belli . çarpık yapılaşma.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen koru beterinden. 50 gün hizmet içi kursu görmüştük orda. Rabbim yardımcıları olsun. Geçmiş olsun Recep hocam.
    Cevapla
  • Trtr 3 yıl önce Şikayet Et
    Fikret chp nin insanları tertemiz bak cinsel saldırı tecavüz terörle iltisaklı konularda arkadaşlarını devlete millete rağmen koruyorlar hatta mevki makamlarını yükseltiyorlar.Onlara oy atan insanların bu konuda hiçbir suçu yok onlar ev sahibi sadece demi bunlar teröre göz yummuş 2 orman yakmış onlara mı göz yummuyacak demi fikreeett
    Cevapla
  • Battalgazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun.Allah kaza.,bela yangın ve afetlerden ülkemizi korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım