Terlik silah sayıldı, ablanın hapsi istendi!

Trabzon'da, iki çocuğun kavgasına karışan kadınlar mahkemelik oldu. Kardeşinin dövdüğünü iddia ettiği çocuğun kulağını çeken abla A.Y., çocuğun annesi E.K. ile tartıştı. Tartışmada A.Y.'nin kendisini tehdit edip, terlik fırlattığını öne süren E.K. şikâyetçi oldu.

Terlik silah sayıldı, ablanın hapsi istendi!
Terlik silah sayıldı, ablanın hapsi istendi!
GİRİŞ 18.03.2021 11:09 GÜNCELLEME 18.03.2021 11:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Soruşturmayı tamamlayan savcı, terlik iddiasını reddeden A.Y. hakkında silahlı tehdit, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiyi basit yaralama suçlarından 2.5 yıldan 6.5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Trabzon'da iki çocuğun kavgasına karışan kadınlar mahkemelik oldu. Tartıştığı kadına terlik fırlattığı iddia edilen kadın hakkında savcı hapis cezası istedi.

Enis Yıldırım'ın haberine göre, Trabzon’un Kaşüstü Mahallesi'nde 29 Haziran 2020 tarihinde 11 yaşındaki M.K. ile 8 yaşındaki Y.K. arasında kavga çıktı. M.K., kendisinden üç yaş küçük olan Y.K.'yi darp etti. Bunun üzerine çocuğun ablası A.Y., kardeşini döven M.K.'nin kulağını çekti.

TEHDİT EDİP, TERLİK ATTI DİYE ŞİKÂYETÇİ OLDU

Bu durumu öğrenen M.K.'nın annesi E.K. ise evine gittiği A.Y. ile tartıştı. Tartışma sırasında A.Y.'nin, “Sen kimsin kapıma niye geldin. Seni asarım öldürürüm, boğarım” şeklinde sözler sarf ettiği iddia edildi. E.K., şikâyetçi olduğu kadının kendisine terlik attığını da ileri sürdü. İfade veren A.Y. ise terlik atmadığını söyledi.

TERLİK SİLAH SAYILDI, HAPSİ İSTENDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı, A.Y. hakkında silahlı tehdit, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiyi basit yaralama suçlarından hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Asliye ceza mahkemesine gönderilen iddianamede A.Y. adlı kadının iki suçtan 2.5 yıldan 6.5 yıla kadar hapsi istendi.

YORUMLAR 1
  • doğrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne saçmalık yaw. savcıların işi gücü mü yok böyle davalarla vakit geçiriyorlar. kadın kavgasi, işin içine terlik de karışmış olsa ne farkeder. şimdi bu kadin 2.5 yıl hapis alsa adaletli bir ceza mı olur? saçmalık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı