Peş peşe uyarılar: Sıradışı meteorolojik olaylar yaşayacağız...

Meteoroloji'nin 'yurda soğuk hava ve kar yağışı geri dönüyor' açıklamasından sonra uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önümüzdeki dört gün sıradışı meteorolojik olaylar yaşayacağız" ifadelerini kullanırken, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar ise "Bu günlerde garip hava olayları yaşanabilir" dedi.

GİRİŞ 20.03.2021 06:39 GÜNCELLEME 23.03.2021 09:03
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Son dakika haberine göre; Meteoroloji'nin haftalık hava durumu tahmin raporuna göre, hafta sonunda hava sıcaklıkları artacak. Pazartesi gününden itibaren ise
tüm yurt yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek.

Son dakika: İstanbul'a kar geri dönüyor!

KAR YAĞIŞI GERİ DÖNÜYOR

Meteoroloji'ye göre, çarşamba günü iç ve doğu kesimlerde kar yağışı, Batı Karadeniz'de ise karla karışık yağmur bekleniyor. Perşembe günü ise İstanbul dahil tüm Marmara bölgesiyle birlikte iç ve doğu kısımlarda karla karışık yağmur ve kar etkili olacak.

UZMANLARDAN METEOROLOJİK UYARI!

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof.Dr.Orhan Şen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda aşırı yağışlara dikkat çekerek, "Önümüzdeki pazartesi Salı günlerine dikkat edelim. Aşırı yağışlar su baskınlarına ve taşkınlara neden olabilir. Önümüzdeki dört gün sıradışı meteorolojik olaylar yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar ise "Bu günlerde garip hava olayları yaşanabilir..." uyarısı yaptı.

YORUMLAR 41
  • DOĞRU SÖZ 3 yıl önce Şikayet Et
    HAK ŞERLERİ HAYREYLER ZANNETMEKİ ĞAYREYLER MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL Eyler Sen yeterki Allaha kulluğunu güzel yap
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    olabilir,askerliğimi Kars -Iğdır Suveren de Ağrı Dağı nın eteğinde yapmıştım,bi kere mayısın sonunda lapa lapa kar yağmış,ortalığı kırmızı bir sis kaplamıştı.günü yemekhanede geçirmiş,dışarı nöbet harici çıkmamıştık.
    Cevapla
  • Mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuraklık çığırtkanlıkları yapanlara duyrulur
    Cevapla
  • enes 3 yıl önce Şikayet Et
    mart ayındayız sıradışı olay nedir mart ayında yağmur da yağar kar da yağar güneşde açar . Sanki kırmızı kar yağacak
    Cevapla
  • niksarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    ne sıra dışısı...mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diye atalarımız söylemiş..daha april beşi..mayıs yedisi var..bunların hepsindede kar yağabilir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı