'İstanbul Sözleşmesi' kararı sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin eşcinselliği meşrulaştıran İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmasından rahatsız oldu.

'İstanbul Sözleşmesi' kararı sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama!
'İstanbul Sözleşmesi' kararı sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama!
GİRİŞ 20.03.2021 13:18 GÜNCELLEME 20.03.2021 13:18
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye, ‘Kadına yönelik şiddeti engelleyen yasa’ diye pompalanan ancak eşcinselliği meşrulaştıran İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı.

Karar sonrası CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

SAPKIN EVLİLİĞİ BİLE ONAYLAMIŞTI

Geçtiğimiz dönem yaptığı açıklamalarda sapkın evliliğe bile dünden razı olduğunu belirterek "Ben özgürlüklere saygı duyan ve özgürlüklere dair toplum içindeki insanların kendi yaşamlarıyla ilgili süreçlerine destek olmaya çalışan bir yapım var." diyen CHP'li Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sözleşmesi'nin fesh edilmesine ilişkin "Her gün kadına yönelik şiddet haberlerinin olduğu bir ülkede bir gece yarısı İstanbul Sözleşmesi'nden çıkıldığının duyurulması çok acıdır. Bu, her görüşten kadının yıllardır verdiği mücadeleyi hiçe saymaktır. Her şeye rağmen kazanan 'eril akıl' değil kadınlar olacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 102
  • Salahattin Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeterki millet için,ümmet için,vatan için yararlı bir iş için karar verilmesin; karşı kim çıkar tabi ki CHPKK ve emper güçler. (Kininizle kahrolsun)
    Cevapla
  • Velhasıl-ı Kelam 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaş bi kadın katledildi de onu sözleşme mi kurtardı. Veya bi kadının canı yandı kanun yoktu da caniler onun için mi serbest kaldılar. Adam gibi kanunları düzenlersin ve en önemlisi uygularsın sonra sözleşme mözleşme dinlemezsin. Ama amaç kadın değil ki. Sizin amacınız ülkeyi gökkuşağına çevirmek. Erkek veya kadınlar sokakta kadınlığa veya erkekliğe teşvik etmek için gösteri yapmıyorsa lgbt tarzındaki kişiler de bunu yapmamalı. Bizim sözleşmeye ihtiyacımız yok.
    Cevapla
  • bağımsız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda kriptolu var gibi ama neyin nerenin kriptosu anlamış değilim yerli olmadığı kesin.
    Cevapla
  • Buyuk resimci 3 yıl önce Şikayet Et
    Masonmus
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan belediye başkanı iken ana muhalefet lideri gibi davranıyorsa, ana muhalefet lideri olsa ne yapardı (?), çok merak ediyorum.Koltuk sallanıyor Kemal Bey,koltuk sallanıyor, yoksa zaten bilerek mi bela ettiniz bu şahsı İstanbul ve Türkiye nin başına...
    Cevapla
  • BİRİNCİ 3 yıl önce Şikayet Et
    kendisi çokistiyorsa dernak kurabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak