Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı'ndan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı, İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine ilişkin açıklama yaptı. Kadına şiddetin maske olarak kullanıldığı kaydedilen açıklamada, "Toplumsal cinsiyet eşitliği” ve “Cinsel yönelim” gibi ifadelerle fesada kapı aralayan ve ifsat hareketlerine fırsat sunan "İstanbul Sözleşmesi”nin kaldırılması, millet olarak hepimizi sevindirmiştir" denildi.

Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı'ndan İstanbul Sözleşmesi açıklaması
Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı'ndan İstanbul Sözleşmesi açıklaması
GİRİŞ 20.03.2021 14:37 GÜNCELLEME 20.03.2021 14:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı, İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Bir Teşekkür Arzı... Kadına şiddeti maske olarak kullanıp “toplumsal cinsiyet eşitliği” ve “Cinsel yönelim” gibi ifadelerle fesada kapı aralayan ve ifsat hareketlerine fırsat sunan "İstanbul Sözleşmesi”nin kaldırılması, millet olarak hepimizi sevindirmiştir. İstanbul ismini bile inciten bu sözleşmenin kaldırılmasına vesile olan feraset ve basiretli milletimize ve hususiyle Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm devlet erkanına teşekkürü bir borç biliriz. Bu karar, aile kalesinin direği mesabesindeki annelerimize ve kadınlarımıza karşı her çeşit şiddetin karşısında olduğumuzu ve bu yolda başkalarından akıl almaya ihtiyacımız olmadığını dost-düşman herkese gösterecektir. Bu medeniyet, cenneti annelerin ayakları altında gören bir medeniyettir.

Teşekkürler Türkiye... 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun REİSE , İstanbul sözleşmesini yırtıp attı Elhamdülillah çok şükür
    Cevapla
  • ULUCAK 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlıştan dönebilme erdemini gösteren hükümetimizi tebrik ederim ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun.... -inşallah bu karadan dönme hatalarımız içinde bir tövbe hükmüne geçer . -acilen gerekli düzenlemeler yapılıp Türk aile yapısı batının yıkıcı cereyanlarından korunmalıdır..
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    keşke alimler ve vakıflar böyle hayati konularda daha cesur daha kararlı durabilseler
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Zehirli hançeri vücudumuzdan çıkardık şimdi zehirini giderme zamanı !..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı