Son dakika haberi: İstanbul İl Sağlık Müdürü 'aman dikkat' diyerek uyardı

Son dakika haberi: Vaka sayılarının arttığı İstanbul için tedirgin eden bir uyarı geldi. İl Sağlık Müdürü Memişoğlu, "Salgın bitmedi, pozitif vaka sayımız yükseliyor aman dikkat" açıklamasını yaptı.

Son dakika haberi: İstanbul İl Sağlık Müdürü 'aman dikkat' diyerek uyardı
Son dakika haberi: İstanbul İl Sağlık Müdürü 'aman dikkat' diyerek uyardı
GİRİŞ 23.03.2021 09:53 GÜNCELLEME 23.03.2021 10:25
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul başta olmak üzere tüm yurtta koronavirüs vaka sayısında artış sürüyor. Tek mavi il Şırnak kaldı. 

Vaka sayısında ciddi artışın yaşandığı İstanbul'da İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, vatandaşa uyarı yaptı. Memişoğlu, "Salgın bitmedi, pozitif vaka sayımız yükseliyor. Aman dikkat" açıklamasını yaptı.

22 MART KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı tarafından 22 Mart koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 22.216 koronavirüs vakası tespit edildi, 117 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 1644 oldu, 19 bin 494 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 844 bin 681'e yükseldi.

'Çok yüksek riskli' Trabzon'da 836 nokta karantinaya alındı!

VAKALAR ARTTI, YENİ KISITLAMALAR GELDİ

Vakaların arttığı birçok ilden yeni kısıtlama haberleri geliyor. Eskişehir'de 65 yaş ve üzeri kişiler saat 07-09 ve 16.30-18.30 saatleri arasında şehir içi toplu ulaşım kullanamayacak. 

BİRÇOK İLDE YENİ KISITLAMA KARARLARI

Bolu Valisi Ahmet Ümit de yaptığı açıklamada yeni tedbirlerin sinyalini verdi. Yalova'da ise kafe, lokanta, berber, nikah salonu gibi mekanlara girişte HES kodu zorunluluğu getirildi. Öte yandan, kentte misafirlik de yasaklandı. 

Vaka sayısı 2 katına çıkan Erzincan'da yüz yüze taziye yasaklandı. Restoran, lokanta, kafe gibi mekanlarda çay ve ikramı kaldırıldı; açık su ve limon kullanımı yasaklandı. 

Konya, Batman ve İzmir'de de yeni tedbirler alındı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine yanlış yapılıyor! Yahu kardeşim! 65 Yaş üstünün % 95,i Aşılandı, Her Vaka artışında zaten 1 Yıldır evlerde Hapis 65 yaş üstüne yasak kısıtlama getirileceğine Asıl Virüsü yayan, bulaştıran Her yerde canlı Bomba gibi dolaşan Çalışan kesim (20-65) Yaş arasını kontrol altına alın!? Aşılarını olmuş 65 Yaş üstünden ne istiyorsunuz!!?.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen vb tüm memurların az çalışıp, evden çalışıp, yan yatıp maaş almak, öğrencilerin okula gitmemek vb hep işlerine geldi. Zaten içimizdeki psikolojik sorunlulara da gün doğdu. Yasak gelsin, yasak gitsin. Yasak fetişleri.
    Cevapla
  • Yine de Gel 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir öğretmene günde 10 saat bilgisayar başında canlı dersi nasıl işlediğini sordun mu da atıp tutuyorsun. Seni ve coluk cocugunu yetiştiren öğretmene saygın bu mu?
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok yasaksever, mazoşist varmış.. Hiç düşümüyorlarda "1 yıldır takıyoruz niye bitmiyor" diye. Gerçi hiç düşünmüyorlar.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    özelikle istanbul da kısıtlamalar artırılmalı maske doğru dürüst takılmıyor .Hafta sonu sözde yasak her taraf tıklım tıklım . o zaman vaka sayıları nasıl düşecek
    Cevapla
  • Omer 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumartesi pazar full yasak geri gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde