Dayısı rehin aldı: Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu

Trabzon'da üniversite öğrencisi S.H.B., anneannesini ziyaret için gittiği evde dayısı Emrah B.tarafından 4 saat boyunca rehin alındığı, tehdit ve hakarete uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli 'eve yaklaşmama' tedbiri ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GİRİŞ 23.03.2021 23:22 GÜNCELLEME 23.03.2021 23:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz pazar günü Ortahisar ilçesinde Kalkınma Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre üniversite öğrencisi S.H.B. anneannesinin evine gittiği sırada gelen dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı.

O anları sosyal medyadan yayınlayan S.H.B. yardım çağrısında bulundu. Görüntülerde genç kıza yönelik tehdit ve hakaretlerde bulunan şüpheli, 4 saatin sonunda evden ayrıldı.

‘CANIMIZA KIYMADAN BİZE YARDIM EDİN’

Savcılığa suç duyurusunda bulunan S.B.H., “Dayımın akıl sağlığı yerinde değil. Son dönemlerde de ilaçlarını kullanmadığı için şiddete çok eğimli oldu. Kafasında uydurduğu senaryolarla üzerimize sürekli yürüyor. Bizi tehdit ediyor. Hakaret edip, şiddette bulunuyor. Öldürmekle tehdit ediyor. Kapımızı sürekli kilitlemek zorunda kalıyoruz, korkudan dışarıya çıkamıyoruz. Dayım ‘benim raporum var. Size istediğimi yaparım. Bana bir şey olmaz' diyerek üzerimize geliyor. Canımıza kıymadan lütfen bize yardım edin” dedi. Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan şüpheli, ‘eve yaklaşmama’ tedbiri ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘AĞZIMDA TORPİL PATLATMA GİRİŞİMİNDE BULUNDU'

Sosyal medyada paylaşım yaparak yardım isteyen S.H.B. “Dayım tarafından anneannem ve ben 4 saat rehin alındık. Ölüm ile tehdit edildik. Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu. Daha önce birçok dosyası olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı ile serbest bırakıldı. Bir caninin tutuklanması için benim ya da ailemden birinin ölmesi gerekmiyor. Saatlerce psikolojik şiddet ve ölüm tehlikesi içindeydik. Yine bir can gitmeden yardım edin bana sesimi duyurun. Ben kendime yaşama ihtimali vermedim. Ölürken canım nasıl az acır diye düşündüm, acımasın diye dua ettim. Bugün yaşıyorum, yarın ne olacak?” dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • marslı abuzittin 3 yıl önce Şikayet Et
    adını deliye gerisini çalıya. deliyse atın hastaneye değilse rapor ne. raporum var istediğimi yaparım diyen adam deli değildir.
    Cevapla
  • libertarian 3 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerini idam etmek lazım işte....
    Cevapla
  • fani 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaw hemen idam. Neden. Belki başka bir çözüm var. Giden can kolay mı. Kısas desek daha doğru bir karar olur. O ağızda torpil patlatacak fantazi halüsinasyon sahibi ise aynı yaklaşım daha etkilidir. Derhal yakalanıp bir torpil üstüne oturtulak Torpil 5 ten geriye sayarak ateslenip bu da sosyal medya üzerinden canlı olarak paylaşılarak sonuç takip edilir. Şiddet asla yok. Şiddet isteği olan böyle psikolojik olarak daha akılda kalıcı çözüm bulunmalı. Herkes memnun kalır emin Olun
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    deli raporu varsa bu tür şeyleri yapıyorsa bir adada hayat boyu rehabilite edersin bu tür şeylere kalkışıyorsa bunun başka bir adı yok hapishaneler boşaldı geride dolmuyor
    Cevapla
  • Rezillrr 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi yorumcular nerdesiniz sesiniz çıkmıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin derin yorumlarını bekliyoruz
    Cevapla
  • Rezillrr 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi yorumcular nerdesiniz sesiniz çıkmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
36 bin sağlık personeli alınacak!