Uzmanlar AK Parti kongresini Haber7'ye değerlendirdi: Merkez sahadaki yelpaze açıldı

Sosyal Güvenlik Uzmanı Resul Kurt, GENAR Başkanı İhsan Aktaş ve Gazeteci Yazar Batuhan Yaşar AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ni Haber7.com'a değerlendirdi.

Uzmanlar AK Parti kongresini Haber7'ye değerlendirdi: Merkez sahadaki yelpaze açıldı
Uzmanlar AK Parti kongresini Haber7'ye değerlendirdi: Merkez sahadaki yelpaze açıldı
GİRİŞ 25.03.2021 18:15 GÜNCELLEME 25.03.2021 20:20
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Haber7- Gamze TÜRK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde günlerdir merakla beklenen konuşmasını yaptı ve çarpıcı mesajlar verdi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Resul Kurt, GENAR Başkanı İhsan Aktaş ve Gazeteci Yazar Batuhan Yaşar kongrenin detaylarını Haber7.com'a değerlendirdi. 

"GÜVEN VE İSTİKRAR DAMGA VURACAK"

Partideki değişim hakkında konuşan Resul Kurt, “AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi ile kadrolarına taze kan katmış oldu. Bir taraftan tecrübeli isimlere MKYK’sında görevler vererek geçmişteki tecrübeyi geleceğe aktarmış oldu hem de gençlerin siyasette yetişmesine imkan vermiştir” dedi. 

AK Parti'nin yeni MYK üyeleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 manifestosu ve 2053 vizyonunu da değerlendiren Resul Kurt, “7. Olağan Büyük Kongrede Sayın Cumhurbaşkanımız dünyaya yönelik perspektifini bizlerle paylaştı. Türkiye’nin dünyanın birçok coğrafyasındaki gelişmelere karşı duruşunu bizlere ifade etti. Bir yandan da ülkemizin kalkınması ve refahına yönelik düşüncelerini, ideallerini hedeflerini bizlerle paylaşmış oldu” ifadelerini kullandı. 

Kongrede sizin için en önemli mesajın da istikrar olduğuna dikkat çeken Kurt, “Güven ve istikrarın 2023’de yapılacak seçimlere damgasını vuracağını ve Türkiye’yi büyüteceğini söyleyebiliriz” şeklinde konuştu. 

"KÜRT SEÇMEN ÖNEMSENMİŞ"

Partide bir değişimden ziyade bir genişleme olduğunu söyleyen İhsan Aktaş, “MKYK üye sayısı arttı. Yedek üyeler de asil üye gibi görev alacak. Bir defa sayının artması Anadolu coğrafyasına yayılması açısından önemli diye düşünüyorum. Bir yönüyle de bu kongre 2023 seçimlerinin startı gibi oldu. Daha çok partinin meselelerini anlatacak bir kadro kuruldu. Gelenek ile değişim arasında bir denge kurulmuş. AK Parti bu listede Kürt seçmeni biraz önemsemiş” ifadelerine yer verdi. 

"MERKEZ SAHADAKİ YELPAZE AÇILDI"

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde verilen mesajların önemine dikkat çeken Batuhan Yaşar, “MKYK’daki değişikliklere ve yenilenmeye baktığımız zaman sayının 50’den 75’e çıkarılması her kesimden insanların buraya girmiş olması tam bir denge oluşturmuş. Merkez sahadaki yelpazenin daha da açıldığını görüyoruz” şeklinde konuştu. 

Yaşar ayrıca kongrede verilen en önemli mesajında ekonomi olduğunun altını çizdi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • Güçlü Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadro % 80 oy alır.
    Cevapla
  • Gazi38 3 yıl önce Şikayet Et
    Uctun mubarek,insaAllah diyelim bu bir dua olsun
    Cevapla
  • Bekliyoruz 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah, en kısa zamanda EYT çıkar.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzelde benim öz abim malulen emekli oldu 40 yaşında ama hala bi işde sigortasız kaçak çalışıyor.ben böle en az 10 kişi biliyorum emekli ama hala çalışıyor. Eyt gelse emekli olsa yine çalışacaklar madem çalışacaksınız emekli olmayın devam edin. Sadece şu ülkede çalışan emeklileri piyasadan çeksek işsizlik yüzde 10 azalır
    Cevapla
  • Evrene86 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi birileri elestiriyor. Yok.enflasyon yok faiz yok para yok dolar diyor sonra elestriyorda elestriyor. Sonrada diyor eskiden ne zor gunler dinsunu bulamiyoduk soyle yoktu biyle yoktu 2-3 kiside araba vardi simdi heryerde . İlk elestren kisiler sonradan kendiyle ters dusup kendi kendini yalanliyor. Yani muhalefet kesim bari kendi kendinizi yalanlamayin. İsci memur 2. İşi yapiyordu bu ulkede simdi tek isle evini arabasini aliyor. Celiski celiski celiski
    Cevapla
  • Erhanca 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle. ben halimden çok şükür memnunum. asgari ücretle çalışırken dahi 6 yıl süresince kendi aracımı dahi almıştım. o dönem asgari ücret 1200 civarıydı. şimdi daha iyi bir ücretle çalışıyorum ve kanaat ediyorum.
    Cevapla
  • Yusuf.ir 3 yıl önce Şikayet Et
    30 yıl çalışdın iyi şanslar İnşallah emekli olupta kendine iyi bakarsın bir az sabırlı ol.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    2000 lerde millet ekmek bulamazken şimdi ayda bir araba değiştiriyorlar nankör bu Chpkk nankör
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok dogru yerinde bir yorum insanoglu nankördür. Dün çok cabuk unutuluyor. Chppk hdppk bunlar zaten katıksız hainler
    Cevapla
  • ALİ BEKİR..E 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahat olun önce iskrar...Ak parti 19 yaşında 3 benzemez chp,iyi parti hdpkk hükümet olursa bi düşünün neler olur....? mesala terörle mücadele ediyor gibi görünüp terörün tekrar tavan yapıp hortlaması gibi.......
    Cevapla
  • Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Alibey öyle ama Şu dövizin çıkmasına bı önlem alsak bine yanamizda yöremiz de aksi imsanlar. Çıkıyor. Bun lar dan. Bahsedince. Bir şey diyemiyoz diyorlar. 1 günde 1 lira değer kaybeen. Hangi ülke var par a birimi. Ama bu kacincidir böyle. Oluyor.inatla ekonomi iyi deniyor. Ama iy değil en önemli sorun bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar