İstanbul'da toplu taşıma yoğunluğu vatandaşı isyan ettirdi!

İstanbul'da işe gitmek için sabahın erken saatlerinde yollara düşen halk koronavirüs salgınına rağmen yoğun olan toplu taşımaya isyan etti.

GİRİŞ 31.03.2021 13:46 GÜNCELLEME 31.03.2021 14:04
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İstanbul'da toplu taşımaların yoğunluğu koronavirüs tedbirlerini unutturdu. İnsanlar işe gitmek için toplu taşımaya binmeye mecbur olduklarını ama bu şekilde sosyal mesafeyi koruyamadıklarını söyleyerek şikayet etti. İstanbullular seferlerin azlığından şikayetçi.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhan'dan Ramazan açıklaması

İstanbul halkı toplu taşımadan şikayetçi

İşlerine gitmek için metrobüs kullanan vatandaşlar tıka basa dolu araçlarda yolculuk yapmak zorunda kaldı. Cevizlibağ metrobüs durağında birçok yolcu ayakta yolculuk ettiğini söylerken, bazı yolcular seferlerin artırılması gerektiğini, bazıları ise salgın sürecinde bu kalabalığın süreci olumsuz etkilediğini söyledi.

Kalabalıkta olsa binmeye mecburuz

Toplu taşımadaki kalabalığa biz çözüm bulunması gerektiğini ifade eden Yavuz Kaya, "Çok kalabalıktı. Ayakta geldim. İşe yetişmemiz gerekiyor. Kalabalık bile olsa ayakta da olsa mecbur biniyoruz. Çözümü biz düşünemiyoruz yetkililer düşünecek artık. Vatandaş çözüm üretemez anca üretilen çözümlere uyacak mecbur. Ben her sabah metrobüse biniyorum. Hiç oturamıyorum. Genelde ayakta gidiyorum." dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 27
  • dogrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    tabi bu vaziyette vakalar artar. istanbuldaki artistan ekrem imamoglu sorumlu
    Cevapla
  • MRT 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem bey zaten neredeyse bitmiş olan metro hatlarını biz yaptık diye övünsün ancak. Eyy oy verenler sizin yüzünüzden bizde yanıyoruz
    Cevapla
  • #VATAN# 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir poşet soğan ve patetese verilen oyların karşılığı hizmet ancak bu kadar olur. Şikayet yok . Ekrem istanbulu HDPKK ve İP lilerle yönetiyor. Herşey daha güzel olacaktır!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • CABBAR 3 yıl önce Şikayet Et
    isyan yok isyan yok...Her şey güzel olacak dedi...Güzelde oluyor....Biz anlatamadık chp,yi siz yaşayarak öğreneceksiniz chp,yi....
    Cevapla
  • HakiKatidir 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani bu Ekoş Yalanoğlu seçim vaatleri içerisinde olan Toplu Taşıma Araçlarında herkes oturarak gidecek gençlerin İstanbulluların Yaşlılara Bayanlara Hamilelere her kesime saygılıolacağını yer vereceğini söylemişti ne oldu insanlar Metrobüste Metroda ve bilumum Toplu taşımada oturamadığından hatta Araç bulunmadığından dert yanıyorlar. Eeeee Ekoş öyle seçim öncesi PR için Metrobüste video çekip işe ayakta gittiğini söyleyen ve sonradan İBB'de binlerce lira maaşla iş verdiğin yancın yalancı şahıslarla bu iş dönmüyormuş demek ki Yalanların Haramiliği yakında İstanbulda Ankarada ve İzmir bitecek İnşaALLAH 3 sene kaldı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!