AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan oylama krizine cevap

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan oylama krizine ilişkin yaptığı açıklamada, CHP'nin içtüzüğü yok saydığını ve Meclis iradesini açıkça çiğnediğini söyledi.

GİRİŞ 31.03.2021 22:58 GÜNCELLEME 31.03.2021 23:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan oylama krizine ilişkin yaptığı açıklamada, CHP'nin tasarlayarak içtüzüğü yok saydığını ve Meclis iradesini açıkça çiğnediğini söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TBMM Genel Kurulu'ndaki oylama krizine ilişkin sosyal medyadan belgeli cevap verdi.

Özkan açıklamasında iç tüzük 141. maddesine göre oy saymakla görevli olan kişilerin katip üyeler olduğunu belirterek, TBMM Başkanvekili ile katip üyeler arasındaki diyaloğu paylaştı. Özkan, CHP'nin tasarlayarak içtüzüğü yok saydığını ve Meclis iradesini açıkça çiğnediğini ifade etti.

Özkan'ın paylaşımı şu şekilde: "CHP'li Meclis Başkanvekili: Katip üyeler, sayınız. Katip Üyeler: Makinaya gidelim. Vekili: Makinası yok ama yaa! Kabul edilmemiştir!"

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Chdp'nin Atatürk çizgisinde olduğu yalanına inanan ya kör ve sağırdır ya da ülkeye yabancıdır.
    Cevapla
  • yaşamak güzel 3 yıl önce Şikayet Et
    ya ALLAH aşkına bu chp denilen parti ne zaman vatanımıza faydalı olmuştur.her zaman köstek olmuşlardır vatan hainliğinde hdp lilerle kolkoladır şimdide ip onlarla beraber vatan hainliğinde
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve HDP nin bu Memleket in iradesine ne zaman saygi duyup riayet ettigini gördünüz ???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler