8. kez kısıtlamaları ihlal etmekten ceza yedi

Bursa'da ticari taksiyle yolculuk yapan şahsın yolculuğu polis uygulamasında son buldu. Şahsın 8. kez ceza yedi ortaya çıktı.

GİRİŞ 03.04.2021 18:23 GÜNCELLEME 03.04.2021 19:03
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Bursa'da ticari taksiyle yolculuk yapan şahsın yolculuğu polis uygulamasında son buldu. Şahsın 8. kez ceza yedi ortaya çıktı.

Türkiye genelinde 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması yüksek risk grubundaki 58 ilde Cuma saat 21:00'de başladı. Kısıtlamaların başlamasıyla ekiplerde denetimlerini sıklaştırdı. İnegöl Polisi ilçenin farklı noktalarında uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Gelen araçlar tek tek durdurularak izin belgeleri kontrol ediliyor.

8. kez kısıtlamaları ihlal etmekten ceza yedi

Belgeleri olmayanlar hakkında ise kuralları ihlal etmekten dolayı cezai işlem uygulanıyor. Ahmet Akyollu Caddesinde gelen bir ticari aracı durduran ekipler yolcu olan S.A.'dan izin belgesi istedi. Ancak şahsın izin belgesinin olmadığını ifade etti.

Ekipler izin belgesini olmayan şahıs hakkında işlem yaptı. S.A.'nın daha öncede 7 kez kısıtlamaları ihlal ettiği ve bunu 8. kez yaptığı belirlendi. Ekipler şahsı uyararak evine gönderdi.

8. kez kısıtlamaları ihlal etmekten ceza yedi

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • Nusrey 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu cezalar iptal edilmek zorunda çùnkü kanunsuz hukuksuz . Nitekim mahkemeler iptal ediyor .
    Cevapla
  • Neyse o 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen uzayda mı yaşıyorsun yoksa radara girenlerdenmisin her gün yüzlerce insan ölüyor
    Cevapla
  • Orhan07 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki en az 8 kere daha ihlal etme potansiyeli var... polis uyarmış ve evine göndermişşşşşşşş. Tedbire ve caydırıcılığa bakın... gözlerimiz yaşardı be...
    Cevapla
  • ümit*korku 3 yıl önce Şikayet Et
    Guiness rekorları için mücadele ettiği işitilmiş
    Cevapla
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    yarin bir deli raporu alir hatirlamiyorum ben degilim der birisi benim yerime gecmis der zaten kanunlar ona gøre kem kum eder ceza silinir
    Cevapla
  • ismayil 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet kestiği cezaları tahsil eder..cezayi yiyen kisi.ev alım satıminda.arac alimsatiminda.bankada kredi işlemlerinde...miras kalinminda.ikramiye ciktiğinda.emekli olduğunda.parasıni devlet çatir catir faiziyle alir.o kadar....
    Cevapla
  • Serkan15 3 yıl önce Şikayet Et
    Kenan; spor olsun diye bir ceza yesen de hikaye mi anlatılıyor, tiyatro mu oynatılıyor birebir yaşamanı şiddetle tavsiye ediyorum. Lütfen dener misin?
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hikaye anlatıyorsun. Hiç ceza tahsil etse bu kadar sırıtarak ihlal ederler mi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!