Fahrettin Altun'dan darbe imalı bildiriye sahip çıkan muhalefete çok sert tepki!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun emekli amirallerin yayınladığı darbe imalı bildiri ve sonrasında gelen açıklamaları sosyal medyadan değerlendirdi.

Fahrettin Altun'dan darbe imalı bildiriye sahip çıkan muhalefete çok sert tepki!
Fahrettin Altun'dan darbe imalı bildiriye sahip çıkan muhalefete çok sert tepki!
GİRİŞ 04.04.2021 22:24 GÜNCELLEME 05.04.2021 02:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti:

''ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK''

"Artık eski Türkiye yok. Cumhurbaşkanımız sayın @RTErdogan ’ın 27 Nisan’da, 7 Şubat’ta, 17/25 Aralık’ta ve 15 Temmuz’da aziz milletmizle birlikte tüm vesayet odaklarını yıkarak inşa ettiği büyük ve güçlü Türkiye var. Milletin iradesi sizin tüm hain planlarınızdan daha güçlüdür."

"Türkiye, uzun yıllar boyunca darbe heveslisi bu zihniyetten çok çekti. Her fırsatta milletimizin iradesini silahların gölgesinde hapsetmeye çalıştılar. Milletimize uşakları gözüyle baktılar. Halâ bir yerlerden darbe ümidi bekliyorlar. Beyhude heveslerin peşine düşmeyin."

''BİR KERE DE MİLLİ İRADEDEN VE DEMOKRASİDEN YANA OLUN''

"Ortak oldukları en önemli nokta Hakk’ın ve halkın karşısında olmak. Aziz milletimizden hiçbir zaman icazet alamadıkları için en ufak darbe söylentisine bile heyecanla el sallıyorlar. Hala darbelerden medet umuyorlar. Bir kere de millî iradeden ve demokrasiden yana olun!"

 "SES ÇIKARMAK 'MAĞDURİYET EDEBİYATI' OLUYOR"

Altun Türkiye'nin atlattığı badirelere değindi ve "Ülkemiz son yıllarda nice zorlu badire atlatmışken ve demokrasimizi inkıtaya uğratacak girişimler ilk günkü tazeliğiyle hafızalarda dururken, dün açıklanan hadsiz ve antidemokratik bildiriden siyasi menfaat sağlamaya çalışanları hayretle izliyoruz. Demokrasiye ve millet iradesine saygı duyan herkesin yapacağı tek şey; bu hadsiz bildiri karşısında amasız ve fakatsız tavır almaktır. Lafı eğip bükmeyin. Dürüst olun. Ne zamandan beri antidemokratik girişimlere karşı güçlü bir şekilde ses çıkarmak "mağduriyet edebiyatı" oluyor?" ifadelerine yer verdi.

"MİLLETİMİZİ HAİN PLANLARDAN NASIL KORUYACAĞIZ?"

Altun, "Bugün, en ufak darbe imasına bile sessiz kalırsak yarın ülkemizi ve milletimizi hain planlardan nasıl koruyacağız? Darbe imalarını küçümseyerek ve önemsiz göstermeye çalışarak fırsat kollayan vesayet odaklarına güç veriyorsunuz. Bu hesabi tavrınız, millete ve memlekete ihanettir. Türkiye siyasi tarihi, rüzgara göre savrulan ve ilkelere göre değil konjonktüre göre tavır alan siyasetçilerin milletimiz nezdinde nasıl yok hükmünde olduklarının sayısız örnekleriyle doludur. Bu türler makam ve koltuklarını kaybedince tüm geçmişine düşman kesilir" dedi.

"TÜRKİYE SİZİN DOGMALARINIZA KURBAN EDİLEMEZ"

Altun açıklamasına şu şekilde devam etti: "Türkiye siyasi tarihi, rüzgara göre savrulan ve ilkelere göre değil konjonktüre göre tavır alan siyasetçilerin milletimiz nezdinde nasıl yok hükmünde olduklarının sayısız örnekleriyle doludur. Bu türler makam ve koltuklarını kaybedince tüm geçmişine düşman kesilir. Türkiye, sizin dogmalarınıza ve hükümsüz ideolojik hesaplarınıza kurban edilemez. Her tehdite karşı her zaman uyanık olacağız. Memleketimizi ve milletimizi her türlü hainlikten korumak için hiç durmadan çalışacağız. Kendi çıkarları ve imtiyazları peşinde koşanlar bizi anlamaz"

YORUMLAR 1
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    reis emret yine nöbete kalalım, bunların hakkından hertürlü geliriz Allahın izniyle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail, Gazze'yi ortadan bölen koridora "operasyon" başlattığını duyurdu
Filistin, Arap Birliği'ne olağanüstü toplantı çağrısı yaptı