Ali Kılıç’ın çarptığı aracı süren kadın konuştu! Her şeyi tek tek anlattı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın aracına alkollü olarak çarptığını söyleyen Pınar Keskin açıklamalarda bulundu.

Ali Kılıç’ın çarptığı aracı süren kadın konuştu! Her şeyi tek tek anlattı
Ali Kılıç’ın çarptığı aracı süren kadın konuştu! Her şeyi tek tek anlattı
GİRİŞ 05.04.2021 20:38 GÜNCELLEME 06.04.2021 08:34
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın aracına alkollü olarak çarptığını söyleyen Pınar Keskin, "Size 300 bin lira verelim, kaza yapan aracı da alın dediler" diye konuştu.

HER ŞEYİ TEK TEK ANLATTI

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü şekilde otomobil kullanırken önünde bulunan başka bir araca çarptığı iddia edildi. Kazaya karışan aracı kullanan Pınar Keskin, kaza sonrası yaşananları cep telefonu kamerasına kaydetti. Görüntülerin aylar sonra sosyal medyada yer almasının ardından, Pınar Keskin o gece yaşadıklarını DHA’ya anlattı. 

"ALKOLLÜYDÜ, AYAKTA DURAMIYORDU"

Pınar Keskin, “Bu olay 26 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşti. Saat 21.30 civarlarındaydı. Araç benim değil, emanet bir araçtı. Arkadaşımız Deniz Beyin aracıydı. Arkadaşımızı iş çıkışı evine bıraktık. Eşime sahilde tur atıp evimize öyle geçelim dedim. Maltepe Sahil ışıklarda kırmızıda bekliyorduk. Arkamızdan bir araç süratle bize çarptı. Olayın şokuyla anlamadım ne olduğunu sonra araçtan indim. Arkadaki araçtan dumanlar çıkıyordu. Korktum geri çekildim, araç mı patlayacak diye. Sanırım sürücünün emniyet kemeri takılı değildi. Arkadan öne doğru geldi, sersemlemişti zaten. İnsani bir durum, 'geçmiş olsun bir şeyiniz var mı' demek için yanına yaklaştım. Bir anda etrafımı koruma ordusu sardı. Çekiştiriyorlar beni, 'aracı alın devam edin, yürüyün gidin' diyorlar. Araçta mevcut bir kaza var, araç emanet. Ben araç sahibine ne derim. Daha sonra arbede ediyorlar bize derken araçtan Ali Bey iniyor. Kendisini az çok basından gördüğüm için gözüm bir yerden ısırıyor gibi oldu. O esnada telefonumdan baktım, kimdir diye baktım Ali Kılıç. Emin oldum orada. Alkollüydü zaten ayakta duramıyordu. Fotoğraflardan da belli olduğu gibi önce bir beyefendi kolundaydı. Sonra ben koluna girdiğini söyleyince hemen kolundan çıktı. Adım adım farklı bir araca doğru ilerliyorlardı. Ali Bey’in yanında bir hanımefendi vardı, kendisi de korkmuştu panik halindeydi. Araca bindiler, ben araca doğru koştum, önden de bir fotoğraf almak isterken korumalar beni engelledi" dedi.


"AMBULANSA BİNERKEN BENİ GERİ ÇEKTİLER"

Ali Kılıç gittikten sonra fotoğrafçısının direksiyona oturduğunu belirten Keskin, “Öyle bir şey yok, aracı siz kullanmıyordunuz' dedim. Kendisi kullanıyor gibi süs verecekti ben buna müsaade etmedim. Tartışırken araçtan indi o esnada eşim araca bindi. Sağa sola bakarken orada bir cüzdan cüzdanın içinde Ali Kılıç, mazbata hepsini görmüş benim eşim. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç olduğuna çok daha emin olduk. Hiç kimse orada olayı kabullenmek istemiyorlardı, olayı ört bas etmek istiyorlardı. Ben kendimi kanıtlayabilmem için video çektim. Videoyu silmemi istediler. Basına göndermeyin vesaire dediler. Size 300 bin lira verelim, kaza yapan aracı da alın dediler. Ben bunları kabul etmedim. Sıcağı sıcağına araç sahibini aradım. 'Bana Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç vurdu, olay yerine gelir misin çünkü Ali Bey olay yerinden kaçtı' dedim. Deniz Bey de arkadaşıyla geldi. Olayın ilk başından itibaren orada bir beyefendi vardı. O da çok yardımcı olmuştu, beyaz bir araçla gelmişti. Videolarda mevcut. Kendisinin nasıl alkollü olduğunu o da gördü. Nasıl anladınız alkollü olduğunu soracak olursanız, araçtan indiğinde alkol kokuyordu. 155’i aramıştım zaten polis geldi. Polis çok yardımcı oldu bize ama polise tutanak tutturmadılar. Polis bekledi tutanağı tutmak için ama ona da engel oldular. Ambulans geldi ona da engel oldular. Kazanın şiddetiyle emniyet kemerim takılı olmasına rağmen göğsüm direksiyona vurmuştu. Bununla ilgili ambulansa binerken beni geri çektiler. Bir şey yok diyerek polisi ve ambulansı gönderdiler. Deniz bey bana ‘Sen korkma biz anlaştık, ben bir miktar para aldım, konuyu kapat’ dedi. Sonra olay yerinden herkes ayrıldı, en son da biz ayrıldık" diye konuştu.

"BUNU BASINA BEN SIZDIRMADIM"

Bu olayın aylar sonra nasıl gündeme geldiğini bilmediğini kaydeden Keskin, "Video ve fotoğrafları ben orada silmiştim. Bunu basına ben sızdırmadım kesinlikle. Basına kimler ne şekilde sızdırdı onu hiç bilmiyorum. Olay basına düşünce fotoğrafçısı, kuzenim aracılığıyla bizi aradı. ‘Biz orada bu olayı kapatmıştık, belirli bir bedel ödenmişti. Siz neden bunu basın organlarına yaydınız, bakın biz bundan sonra neler yapıyoruz.’ dediler. Bu bence üstü kapalı bir tehdittir. Bana 'hukuki yönden hakkımızı arayacağız' deseler tamamdı. Kendimi kadın olarak koruyabilmek için emniyete gittim ve şikayet dilekçesi oluşturdum. Kuzenim üzerinden yoğun bir baskı oldu ifademi değiştirmemle ilgili. 'Ben yanlış görmüşüm Ali Kılıç değildi' diye video atmamı istediler. Ben bunu kabul etmedim. Bir de şunun altını çizmek istiyorum. Benim maddi durumum oldukça elverişli. Benim belediyenin bana teklif etmiş olduğu paraya gerçekten ihtiyacım yok. Bu para bana da verilmedi. Bu alışveriş içinde yokum. Kamuoyunda farklı bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Sanki ben parayı almışım ve tutanağı tutturmamışım gibi. Böyle bir şey yok. Maalesef ki vermiş olduğu demeçler yanlış beyanlardır. Benim devletin kasasından çıkacak bir paraya ihtiyacım yok. Vatandaşın parası o. Bu parayı alanlar hesap versinler ben değil" şeklinde konuştu.


"BİZ KİMSEYE İFTİRA ATMIYORUZ"

Pınar Keskin’e yardımcı olan aile yakını Coşkun Temel ise "Pınar beni aradı panik halinde, 'bana üstü kapalı bir şeyler söylüyorlar, çok korktum' dedi. Zaten ses tonundan da anlaşılıyordu. 'Eşinle benim yanıma gel' dedim. Olay Maltepe’de gerçekleştiği için biz Küçükyalı Polis Merkezi'ne gittik. İfademizi verdik. Konu nöbetçi savcılığa intikal etti. Biz bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin mahkemesine güveniyoruz" dedi.

YORUMLAR 72
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir araştır bakalım nereye gitmiş olabilir vu kadar para. Bu cenapta hiç akılmı yok ya. Zaten bir iki ayda bu kadar para girip çıkıyor ülkeye. Gündemi bir belediye başkanının kazasımı değiştirecek. CHPKK nın teröristlere uyuşturuculara vermiş olduğu destek gündemi değiştirmedide bumu değiştirecek. Git işine
    Cevapla
  • vaybe 2 yıl önce Şikayet Et
    gündemi saptırmayın kardeşim.128 milyar dolar nerede?
    Cevapla
  • trabzon 2 yıl önce Şikayet Et
    ne 128 milyarmış be kardeşim. can simidi mübarek. milyar değil 128 trilyar de bari sallamışken ^^
    Cevapla
  • nasil yani 2 yıl önce Şikayet Et
    hangi 128 milyar dolar?
    Cevapla
  • vtd3434 2 yıl önce Şikayet Et
    128 milyar dolar kaç para haberin var mı ? :)) senin maltepe belediye başkanın ne ki gündem degişsin :) komedi gibisiniz bu ülkeye ımf 1 milyar dolar kredi açtı diye göbek atılıyordu :) şimdi 128 milyar dolar nerede diyorlar paradan bir habersiniz daha :))) 128 milyar dolara yeniden devlet kurulur beynin yok fikrin var :)))
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani CHP li Belediye başkanı camiden çıkıp tamı araç kullanacak. Tabiki sarhoşken kullanacak. Allah bu tip idarecileri ve bunların peşinden gidenleri bildiği gibi yapsın.Böyle mikroplar yüzünden bu dünyanın tadı düzeni kalmadı.Allah sonumuzu hayır etsin.
    Cevapla
  • nefer 2 yıl önce Şikayet Et
    eyyy kadın.Dürüstlük kimse bilmeden de doğru olanı yapmaktır. dönemin değil hakkın peşinde ol
    Cevapla
  • mado77 2 yıl önce Şikayet Et
    Dürüstlük sarhoş kaza yaptığını inkar etmemektir
    Cevapla
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Arabanın sahibi olan arkadaşı deniz tam karaktersizmiş. para vereceğiz diye kandırdılar tutanak tutturmadılar para gelmeyince videoyu sızdırdı. bence olay bu şekilde.
    Cevapla
  • yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    peki bu başkanın davranışını mazur mu gösterir sence?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!