Son dakika: İstanbul'da avukatlık bürosunda saldırı: 3 ölü 2 yaralı

Kartal'da avukatlık bürosundaki silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 06.04.2021 16:39 GÜNCELLEME 06.04.2021 17:04
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Kartal Cevizli Mahallesi'ndeki olay saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Yalova'da bir mahallenin muhtarı olduğu belirtilen Ahmet Salih B., miras davası için dayısının çocuklarıyla avukatlık bürosunda buluştu.

Ancak çıkan tartışmada muhtar Ahmet Salih B., akrabalarına kurşun yağdırdı. Olayda Haluk Onat, Kebire Esra Ay ve Ayşe Ece Ay hayatını kaybetti. Arzu Onat ile Ahmet Nuri Onat ise yaralandı.



Adliye yakınındaki avukatlık bürosuna çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevkedildi. Saldırgan Ahmet Salih B. kaçarken polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

YORUMLAR 111
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    taylan,dediğimde saçmalık değil,çoook gerçek payı var çook,yaşadım ,gördüm çünkü.öyle avukatlar varki,hepsi değil tabii,ama herşeyi hakedenler var.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Durum vehm hemde ne vahim
    Cevapla
  • Durak 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardesler akrabalar arasındaArazi bölmesinde devlet diyorki 10 dönüm araziyi bolebilirsin 10 dömum den az olan araziyi bolemessin hisseli olarak hissenui kullanirsin tapu veremem diyor hisseli tapu olacak diyelimki 5 dönum zeytinlik 5 dömun üzun bagi 5 dönüm kuru tarla bunlarin degeri birmi hissedarlardan biri satmak istiyor biri satmiyor müşterek araziyide herkes almaz buralardan anlasmazliklar çok çıkiyor herkes şahsına tapu istiyor daha cok çesit anlaşmazlik çeşitleride var
    Cevapla
  • HÜSEYİN 3 yıl önce Şikayet Et
    mirası artık öbür tarafta yesinler.Ne doyumsuz insanlar olduk.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    desene avukatlar üçkağıtçılık yaparken bu sefer sert kayaya çattılar....kimbilir kimi kandırdılar....falan hakime şu kadar verirsek iş bitiyor,mahkeme günü ..tüüü senin hakimi başka yere atamışlar,yandı paracıklar gibisinden.
    Cevapla
  • Hüseyin 35 3 yıl önce Şikayet Et
    Gülten, Avukatlık bürosunda taraflar birbirlerini vurmuşlar. Avukat vurulmamış. Kaldı ki, kanun artık arabulucu Avukatlara hakem görevi veriyor. Yani tarafları bürolarına çağırıp anlaşıp anlaşamadıklarını tutanak altına alma yetkisi veriyor.
    Cevapla
  • SİVASSPORUM 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke haberi gözünle okusaydın...
    Cevapla
  • Avukat 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık... Büyük ahlaksızlık...
    Cevapla
  • TAYLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar saçma yorum olur!! Kavga edenler, vuran ve vurulan akrabalar, avukat değil!! Miras yüzünden birbirine girenler senin yaptığın yoruma bak!! Hastanede doktora adliyede avukata haciz mahallinde icra memuruna saldıran geri zihniyet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti