Yolda ölü bulunan Buket'in annesi: Kızıma tuzak kuruldu

Konya'nın Ereğli ilçesinde, başından vurulmuş cansız bedeni bulunan Bahriye Buket İlhan'ın (20), annesi Sema İlhan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yolda ölü bulunan Buket'in annesi: Kızıma tuzak kuruldu
Yolda ölü bulunan Buket'in annesi: Kızıma tuzak kuruldu
GİRİŞ 07.04.2021 13:37 GÜNCELLEME 07.04.2021 13:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Konya'nın Ereğli ilçesinde, ailesi kayıp başvurusu yaptıktan sonra yol kenarındaki boş arazide başından vurulmuş cansız bedeni bulunan Bahriye Buket İlhan'ın (20), annesi Sema İlhan, ''Kızımın sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin bir hafta öncesinde kızımla tanıştırılmış bir kişi olduğunu ve amaçlarının kızıma tuzak kurmak olduğu belirtmek isterim''dedi.

Olay,  geçen perşembe günü saat 03.30 sıralarında, Hortu Mahallesi Kuzukuyu yolu Hortu Mezarlığı yakınında meydana geldi. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Bahriye Buket İlhan’ın, yol kenarındaki boş arazide başından tabancayla vurulmuş cansız bedeni bulundu. İlhan'ın cenazesi Meram Tıp Fakültesi'nde yapılan otopsinin ardından Ereğli İlçesi Üçgöz Mahallesi’nde toprağa verildi.

Olayla ilgili genç kızın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Batuhan B., ile arkadaşı Serkan Ş., ve onun babası Abdullah Ş., gözaltına alındı. Batuhan B. ifadesinde genç kızın intihar ettiğini öne sürerek, ''Ben ve Buket, araçla birlikte mezarlığın karşısındaki boş araziye gittik. Buket orada intihar edeceğini söyleyip, çantasından çıkardığı tabancayı başına dayayıp, ateş etti. Buket, kanlar içinde yere yığıldıktan sonra tabancayı alıp, ben de intihar etmek istedim. Sonra panikleyip, arkadaşım Serkan Ş'yi aradım. Serkan, babası Abdullah Ş., ile geldi. Tabancayı onlara vermiştim. Saklamışlar'' dedi.

Batuhan B., Serkan Ş., ve Abdullah Ş., sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 

BUKET'İN KAPALI BULUNAN TELEFONU İNCELENECEK

Bahriye Buket İlhan’ın sosyal medya hesabından ‘'Bu hayata tutunmak için çok çaba sarf ettim. Kim ne derse desin çok uğraştım. Yeniden sevebilmek, sevilmek için uğraştım ama elimden geleni yaptım. Ben başaramadım yapamadım. Ama umarım siz yaparsınız. Bu hayat bana çok ağır geldi. Taşıyamayacağım yükleri verdi. Yapamam dedim, yap dedi. Beni seven, yanımda olan herkesten özür dilerim. Ağladığım için kızdınız, küstüğüm için kızdınız ama bilin ki hepsi yardım çığlığıydı siz duymadınız. Annem, en çok senden özür dilerim, ne olur beni affet ama ben dayanamadım. Bu yaşıma kadar getirdin. Eğer sen olmasaydın bu kadar durmazdım. Hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum, affedin. Dip not: Mezar taşıma 'Bu ilk ölüşüm değil' yazın. Vasiyetim olsun. Hepinizi çok sevdim. Biraz iyi kafayla yazdım aldırmayın” paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. Genç kızın, olayın yaşandığı arazide kapalı halde bulunan cep telefonu da incelemek üzere Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilirken, ölümüyle ilgili soruşturma da devam ediyor. 

ANNE İLHAN: BAŞKALARININ EVLATLARINI KAYBETMESİNİ İSTEMİYORUM 

Bahriye Buket İlhan'in annesi Sema ilhan, sosyal meyda hesabından kızının ölümüyle ilgili mesaj paylaştı. İlhan, ''Bahriye Buket İlhan'in annesi Sema ilhan olarak büyük bir keder içerisinde bütün Ereğli halkına ve vicdanı olan herkese sesleniyorum. Ben emek emek nice zorluklarla yetiştirdiğim evladımı kaybettim, ama başkalarının evlatlarını kaybetmesini istemiyorum. Zalim vicdansız aç kurtlara evlatların yem olmasını kabul etmiyorum. Böyle canilerin dışarda serbestçe elini kolunu sallayarak gezmemesi için tüm yetkilerden destek bekliyorum'' ifadelerinde kullandı. 

Kızına tuzak kurulduğunu öne süren anne İlhan, mesajının devamında, ''Kızımın sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin bir hafta öncesinde kızımla tanıştırılmış bir kişi olduğunu ve amaçlarının kızıma tuzak kurmak olduğu belirtmek isterim. Kızımın yaşadığı bu haksızlığın zalimliğin üstüne acılı bir anne olarak yalan yanlış yapılan yorumlara hem hayret ediyor, hem de kahroluyorum. İnsanlardan bu konuda hassasiyet bekliyor ve gerçekleri bilmeden yapılan rastgele haberlere de itibar etmemelerini rica ediyorum. Adalet istiyorum. Artık genç kızlar tuzağa düşürülmesin. Masum evlatlarımızın kanı yerde kalmasın.'' dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Tebliğ var 3 yıl önce Şikayet Et
    Acı olaylar..! Fakat gerçek olan şu ki: islam'ın dışına çıkmış hayatlar,ilişkiler,yaşam tarzı , böyle arızalı sonuçlara varıyor,malesef...! Aileler feryad ediyor fakat sonuçta ne ektinse onu biçeceksin ..! Sevgili olma 'islama muhalif bir ilişki, aileler ya şuursuz yada vurdumduymaz..! Çocuklarına bu tür islamın emir ve yasaklarını ögretmek zorundadırlar..aksi halde hem dünyada hem ahirette acı durum onları bekliyor..!
    Cevapla
  • murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    katıksız katılıyorum, kardeşim, kesin hüküm ve doğru birtanedir, biz insanlar, azdıkça,doğrudan ayrılıyoruz, sonrada, orda burda, bana göre,yok şöyle,yok böyle kendimizce hüküm vermeye başlıyoruz,sonra bir bakıyoruz,boğazımıza kadar bataklığın içindeyiz, peygamberimizin sünnetlerinden ,allaha itaatlerimizden uzaklatıkça insanlığımızdan uzaklaşıyoruz,değişik bir mahluk haline geliyoruz.
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum size
    Cevapla
  • Battalgazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum kardeşim varsın bizim gibi düşünenlere gerici desinler inşallah halkıyla gerici! olabiliyoruzdur gencecik fidanların bu şekilde gidişine çok üzülüyorum ama özellikle çağın deccalı İnternet ve TV gençlerimizi bu hale getirdi lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım
    Cevapla
  • Abdullah Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Aile İçi İnfaza Benziyor.
    Cevapla
  • vatan sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok Yazık gençlerimize sahip çıkalım Allah Rahmet eylesin Ailesine sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da