Daha önce özür dilemek zorunda kalan T24'ten yeni algı: Zengin'den 3 kelimeyle cevap

T24 adlı internet sitesi, AK Partili Özlem Zengin'in paylaşımı üzerinden algı yapmaya çalıştı. Zengin, T24'e manidar bir cevap verdi: Nafile, nafile, nafile...

Daha önce özür dilemek zorunda kalan T24'ten yeni algı: Zengin'den 3 kelimeyle cevap
Daha önce özür dilemek zorunda kalan T24'ten yeni algı: Zengin'den 3 kelimeyle cevap
GİRİŞ 07.04.2021 21:36 GÜNCELLEME 07.04.2021 21:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, konuşmasında sahada çalışmanın önemine vurgu yaptı ve başkanlardan illerine döndüğünde özveriyle çalışmalarını istedi. Konuşmasını ise, "Arazi, arazi, arazi... Durmak yok yola devam" diye bitirdi. 

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, sosyal medya hesabından, "Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan: Arazi... Arazi... Arazi...!" paylaşımı yaptı. 

Zengin'in 'adrese teslim' paylaşımını anlayamayan ya da anlamak istemeyen T24 adlı haber sitesi, ilginç bir habere imza attı. Daha önce de Özlem Zengin'in açıklamalarını bağlamından koparak paylaştığı için özür dilemek zorunda kalan T24, tüm kamuoyunun yakından takip ettiği bir konuşmanın üzerine yapılan paylaşım üzerinden de algı yapmaya çalıştı. Zengin'in açıklamasını, "AKP’li Özlem Zengin’den “Erdoğan” paylaşımı: “Arazi, arazi, arazi" başlığıyla veren site, haberin girişinde ise, Özlem Zengin'in daha sonra yaptığı, "Hakikaten şaşırmamak mümkün değil, 'arazi' sözünü bilmeyen siyasetçi mi olur" açıklamasına yer verdi.

ZENGİN'DEN 3 KELİMELİK CEVAP: NAFİLE, NAFİLE, NAFİLE...

Özlem Zengin, çarpıtma haberlere tepki göstererek sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaptı. Zengin, "Kendilerince çarpık manşetler çıkarmaya çalışan fitneciler! Nafile Nafile Nafile" ifadelerini kullandı. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında şunları söylemişti: 

"Sizlerden illerinize döndüğünüzde, bugünkü grup konuşmamda anlattığım gibi 19 yıllık çalışmalarımızı bıkmadan, usanmadan her fırsatta milletimize anlatmanızı istiyorum. 

Aynı şekilde CHP'nin başındaki zatın ve yanındaki çetenin yalanlarını, çarpıtmalarını, iftiralarını, hezeyanlarını, terörist ve darbe seviciliklerini kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla; özellikle muhalifiyle her vatandaşımıza anlatmanızı istirham ediyorum. 

Bu duygularla bir kez daha sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Arazi, arazi, arazi... Durmak yok yola devam."

BU T24'ÜN İLK VAKASI DEĞİL

T24, daha önce Özlem Zengin'in kadınların seçilme hakkına ilişkin yaptığı açıklamaları da bağlamından koparmıştı. Haber sitesi, Zengin'in, "Kadınlar gerçek manada seçilme hakkını AK parti döneminde kullanmıştır; öncüsü de Cumhurbaşkanımızdır" açıklamasını, "AKP'li Özlem Zengin: Türkiye'de kadınlar seçilme hakkına 2013'te Cumhurbaşkanımız sayesinde kavuştu" başlığıyla duyurmuştu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    özlem zengin harika bir kişilik, zeki ve atik bir yapıya sahip, iyi ki varsın avukat hanım.
    Cevapla
  • tct 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadını hiç sevmiyorum
    Cevapla
  • adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    yolcudur abbas
    Cevapla
  • insan 2 yıl önce Şikayet Et
    bunları gördükçe ak parti ve mhpye koşarak oy vereceğim
    Cevapla
  • Zübeyir 2 yıl önce Şikayet Et
    T24 diye bir kan-al mı var ya. Kimden kan almış peki T23 varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!