Cumhuriyet, Kur'an kurslarını hedef aldı

Gazeteciliği kara propaganda aracı olarak kullanan Cumhuriyet Gazetesi, hazırladığı sözde haberinde doğu medreselerini ve Kuran kurslarını hedef aldı.

Cumhuriyet, Kur'an kurslarını hedef aldı
Cumhuriyet, Kur'an kurslarını hedef aldı
GİRİŞ 13.04.2021 14:27 GÜNCELLEME 13.04.2021 14:29
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Yalan haberleriyle sürekli özür yazısı yayımlayan Cumhuriyet Gazetesi, İslam’a yönelik nefretini yine algı çalışması yaptığı haberiyle tepkilerin odağında.

28 Şubat zihniyeti ile yazdıkları haberinde Cumhuriyet, doğu medreselerini hedefine koydu.

HABER DEĞİL KARA PROPAGANDA!

Asırlar boyunca toplumu eğiten ve kültür seviyesini artıran medreselere asılsız iddialar ile saldıran Cumhuriyet, Kur’an kurslarının kapatılması için her yolu denemeye çalışıyor.

Haberde Kur'an kurslarının yasa dışı olarak faaliyet gösterdiğini öne sürülerek kara propaganda yapılmaya çalışıldı.

TOPLUMUN SİNİR UÇLARIYLA OYNUYORLAR!

Haberde ayrıca, Kürt- Türk çatışmasını körükleyen ifadeler kullanan Cumhuriyet, toplumun değerlerini de hedef almayı sürdürüyor.

Gerçeği yansıtmayan bilgilerin yer verildiği haberde, birkaç yüksek lisans tezine atıf yapılarak asılsız bilgiler desteklenmeye çalışıldı.

YORUMLAR 28
  • GÖRELE 3 yıl önce Şikayet Et
    kurulduğu günden beri hep yaptığı aynı şey din düşmanlığı din düşmanlığı Allah da sizin düşmanınız olsun
    Cevapla
  • GÖKAY AKSELGİL 3 yıl önce Şikayet Et
    bu gazetenin daha önceki yıllardaki düşmanlıgı yeni degil.sorsanız biz laik ATATÜRKÇÜYÜZ derler.hadi ordan hadi ordan.hepsi okumus kara cahil.kendi ülkesinde vatanına düşman bir gazetecilik yapmak böylebirşey demekki.protesto ediyorum.
    Cevapla
  • medresede 56 3 yıl önce Şikayet Et
    Güya ilahiyatçı Şahin filiz cumhuriyete verdiği demeçte medreseleri çağ dışı olarak göstermiş yasadışı göstermiş, medrese ilim irfan yeri mevlana cami imam Şafii, imam ebû Hanife bu medreselerde ehli, türkiyede 81 ilinde ilahyat fakülteleri var Bi medrese müderrisi çıkarır mı ilahyat fakültesi okuyan doğru düzgün kuran okumayı bilmiyor....
    Cevapla
  • aaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Karanlık zihniyetler yine iş başında....
    Cevapla
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    Tükiye 1920 lerin Türkiyesi değil; Kürtçe kursu da var; Amerikan Kültür derneği kursları da.. Galata Kolejide Dini eğitim veren özel okullar ve kursalar da... Bu haberde haber değeri yok. Gerçekle bağlantısı yok. Haberci suç odağı olmuş, kışkırtıyor ve hakaret ediyor, insanların sinir uçlarına dokunuyor ve insanların anayasal haklarını kullanmasına engel oluyor. Üstelik Ramazan ayında Müslüman mahallesinde "domuzeti" satıyor. Toplumsal fay hatlarına dinamit koymak... Cumhuriyetin SAVCILARINI göreve çağırmak gerekiyor. Manüple edilen kurs yöneticileri şikayetçi olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"