İsmail Demir'den açıklama: Gülüp geçiyoruz...

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yaptırım ve ambargolarla ilgili açıklama yaptı.

İsmail Demir'den açıklama: Gülüp geçiyoruz...
İsmail Demir'den açıklama: Gülüp geçiyoruz...
GİRİŞ 13.04.2021 23:24 GÜNCELLEME 14.04.2021 00:44
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, savunma sanayisine yönelik uygulanan ambargolarla neye ihtiyaç duyulduğunu ve hangi ürünün millileştirilmesi gerektiğini daha iyi gördüklerini ve çalışmaları hızlandırdıklarını bildirdi.

DEMİR: GÜLÜP GEÇİYORUZ...

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Demir, ''Bize uygulanan yaptırımlara ve ambargolara gülüp geçiyoruz. Buna en iyi örneklerden birisi de Aselsan tarafından üretimini başlattığımız İHA kamerası CATS. Bu konuda hiçbir ülkeye bağlılığımız kalmamıştır.'' ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan çok sert tepki! Şam şeytanları gibi...


'O ÜLKELERE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

Hiç kimsesnin Türkiye'yi hedefinden döndüremeyeceğini belirtyen Demir, ''Bu durum bize ve milletimize bir kez daha gösterdi ki, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan liderliğinde güçlü şekilde yoluna devam eden Savunma Sanayiimiz, uluslararası aktörlerin tutarsız uygulamalarıyla mücadelesine devam edecektir. Bu ambargolarla neye ihtiyacımız olduğunu, hangi ürünü millileştirmemiz gerektiğini daha iyi görüyor ve çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Bu açıdan o ülkelere ayrıca teşekkür ediyoruz. Hiç kimse bizi Tam Bağımsız Savunma Sanayii hedefimizden döndüremeyecektir.'' ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 45
  • Türkoğlutürk. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türk'ün yapamayacağı şey yoktur. İNŞAALLAH bundan böyle Tüm Dünya ya teknoloji ihraç eden ülke durumuna geçeriz. Buna inanıyorum.
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Maliyeti 10 kat pahalıda olsa kendimiz üretmeliyiz. Çünkü Allah cc.ın izniyle kılıcın iyisi ve atın iyisi seninse savaşı kazanırsın.
    Cevapla
  • meraci83 3 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalistlerin içimizdeki besleme köpeklerini dikkate alıp beyanlarda bulunmak dahi zamanı boşa harcamaktır sayın bakan. Onlar tabi ki havlayacaklar, onun için besleniyorlar. Allah işinizi rast getirsin, emeklerinize sağlık.
    Cevapla
  • Serdar Almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha Hepiniz gülüyoruz Ey ABD kötü komşu Mal saybi yaparmış.. ha ha ha
    Cevapla
  • 20000 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ambargo yapmaları bizim işimize geliyor daha bir hirsla istekle çalşiyoruz yapıyoruz.yapanlardan yaptıranlardan ALLAH razi olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar