Bakan Soylu, şehidin seccadesinde namaz kıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 Ocak 2016'da Diyarbakır Sur'da şehadet şerbeti içen Uzman Çavuş Selçuk Paker'in seccadesinde namaz kılıp ona dua etti.

Bakan Soylu, şehidin seccadesinde namaz kıldı
Bakan Soylu, şehidin seccadesinde namaz kıldı
GİRİŞ 16.04.2021 06:16 GÜNCELLEME 16.04.2021 06:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşiyle beraber iftarını 30 Ocak 2016'da Diyarbakır Sur'da şehadet şerbeti içen ve tabuta sığmayan şehit olarak bilinen Şehit Uzman Çavuş Selçuk Paker'in annesi Sevgi Daşdemir’in evinde açtı.

Bakan Soylu, iftarın ardından şehidin odasında, şehit Paker’in seccadesinde namaz kılıp ona dua etti.

Fotoğrafları şehidin annesi kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • A. İmalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehid Selçuk PAKER ve TÜM ŞEHİDLERimizi Rahmetle Yad eder, Rabbimizden Mekanlarının Cennetler olmasını niyaz ediyoruz. Yakınlarına da başsağlığı ve Sabrı Cemil diliyoruz. Ayrıca Sn. Bakan ve Heyetlerine de böyle ziyaretler sebebiyle Milletimiz adına teşekkürlerimizi bildiririz.
    Cevapla
  • fani 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sehadetini kabul etsin. Makamını yüce etsin. Şehidimizin yavrusuna sağlıklı huzurlu uzun bir ömür versin. eşine ve annesine sabr versin. Ölüm den korkmayan ölümü şehadet olarak görüp istekle koşarak giden böyle Şüheda oldukça bu vatan kim ne yaparsa yapsın Allah'ın izniyle daim kalacaktır. Bizlerde bu bilinçle hareket eden her an şehit olmaya hazır yiğit vatanını seven gençleri yetiştirmeliyiz. Allah böyle gençleri var edenlerden razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki