MHP’li Karakaya şehit uzman çavuş Selçuk Paker’in ailesini ziyaret etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, şehit uzman çavuş Selçuk Paker’in annesi Sevgi Taşpınar’ı ziyaret etti. Ziyarette Karakaya, anneye tekrar baş sağlığı dileyerek, her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

MHP’li Karakaya şehit uzman çavuş Selçuk Paker’in ailesini ziyaret etti
MHP’li Karakaya şehit uzman çavuş Selçuk Paker’in ailesini ziyaret etti
GİRİŞ 06.12.2021 11:02 GÜNCELLEME 06.12.2021 11:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MHP’li Karakaya beraberinde partililer ile birlikte hafta sonu Mamak’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Karakaya ilk olarak Lavanta Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya geldi.

Burada muhtarları dinleyen Karakaya, daha sonra partisinin üye standını ziyaret etti. Karakaya daha sonra 12 Eylül olaylarında idam edilen ülkücü Fikri Arıkan’ın yakını Alaaddin Arıkan’ı ziyaret etti. Karakaya daha sonra, 2016’da Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen uzman çavuş Selçuk Paker’in annesi Sevgi Taşpınar’ı ziyaret etti. Ziyarette Karakaya, anneye tekrar baş sağlığı dileyerek, her zaman yanında olduklarını dile getirdi. İlçede esnaf ziyaretinde bulunan Karakaya, daha sonra çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

YORUMLAR 1
  • A.İmalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehid Selçuk PAKER ve TÜM ŞEHİDLERimizi Rahmetle Yad eder, Rabbimizden Mekanlarının Cennetler olmasını niyaz ediyoruz. Yakınlarına da başsağlığı ve Sabrı Cemil diliyoruz. Ayrıca Sn. MHP Vekil ve Heyetlerine de böyle ziyaretler sebebiyle Milletimiz adına teşekkürlerimizi bildiririz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası