Bakan Soylu, Fatih Faruk Özer’in yakalanması için Arnavutluk İçişleri Bakanı ile görüştü

İçişleri Bakanı Soylu, Thodex'in kurucusu Fatih Faruk Özer’in yakalanması için Arnavutluk İçişleri Bakanı Bledar Cuci ile telefonda görüştü.

Bakan Soylu,  Fatih Faruk Özer’in yakalanması için Arnavutluk İçişleri Bakanı ile görüştü
Bakan Soylu, Fatih Faruk Özer’in yakalanması için Arnavutluk İçişleri Bakanı ile görüştü
GİRİŞ 23.04.2021 12:52 GÜNCELLEME 23.04.2021 17:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Soylu, Thodex'in kurucusu Fatih Faruk Özer’in yakalanması için Arnavutluk İçişleri Bakanı Bledar Cuci ile telefonda görüştü.

BAKAN SOYLU, ARNAVUT MEVKİDAŞINI ARADI

Açıklamada, "Ayrıca kırmızı bülten işlemleri yürütülürken söz konusu şahsın yakalanması ve gözlem altına alınması için dün gündüz saatlerinde Emniyet Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Aktaş Arnavutluk Emniyet Genel Müdürü ile, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu da yine dün akşam saatlerinde Arnavutluk İçişleri Bakanı Sn. Bledar Cuci ile telefon görüşmesi yapmışlardır" ifadeleri yer aldı.

NE OLMUŞTU?

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Fatih Faruk Özer'in 2 milyar dolarlık vurgun ile yurt dışına kaçtığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Avukat Abdullah Üsame Ceran'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sunduğu suç duyurusunda, Koineks Teknoloji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Fatih Özer'in sahip olduğu şirket tarafından 20 Eylül 2017'de kurulan Thodex isimli kripto para borsasında, yaklaşık bir haftadır banka hesaplarına para çekme hususunda aksaklık yaşandığı, sürecin, borsanın tamamen işleme kapanmasıyla devam ettiği vurgulanmıştı.

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer için Kırmızı Bülten

YORUMLAR 5
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Son zamalarda herkes borsadan çıktı kriptoya geçti diyanet caiz değil dedi devlet güvenli değil dedi ama dinleyen olmadi daha çok kazanalım dediler ama paranın hepsi gitti...
    Cevapla
  • Herkes seni seviyor 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler sn bakan süleyman soylu bu ülkenin dolar ve eurolar en az 12 milyar dolar hangi yolla londra abd frankfurt borsalara gitti görüldü devletinizin bu tür manipilasyonlara dur demeli
    Cevapla
  • Anonim 2 yıl önce Şikayet Et
    Hey gidi. hey. Devletimiz daim olsun da bu zamana kadar neredeydiniz. ÇiftlikBank olayından damı ders alınmadı. Ülkemiz yolanların yolu oldu resmen. Dünya gözünde ülkenin durumu daha da vahimleşti. Az buz da değil. Sonra Neden paramız değerleşizleşti...
    Cevapla
  • Hedef kızıl elma 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletin güvence vermedigi birseyden devleti sorumlu tutamazsınız. Havadan para kazanınca güzeldi şimdi mağdur oynamasın kimse.
    Cevapla
  • Vahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni mi uyandı.... Atı alan Üsküdarı geçti...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!