Boğaziçi eylemcileri sözde Ermeni soykırımına destek verdi!

Boğaziçi provokasyonunu yöneten sosyal medya hesaplarından biri olan Boğaziçi Dayanışması sözde 'Ermeni soykırımı'na destek vererek Türkiye'yi hedef aldı.

Boğaziçi eylemcileri sözde Ermeni soykırımına destek verdi!
Boğaziçi eylemcileri sözde Ermeni soykırımına destek verdi!
GİRİŞ 25.04.2021 13:31 GÜNCELLEME 25.04.2021 13:31
Bu Habere 436 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Üniversitesi'deki eylemleri organize eden Boğaziçi Dayanışma; sözde Ermeni soykırımına destek verdi ve ülkemizi hedef aldı.

Boğaziçi Dayanışma yaptığı açıkalamada, "Şunu unuttunuz ki Ermenilerin imha edilmesi bütün Türkiye'nin yıkımı demektir.' 1915 Ermeni Soykırımı'nın 106'ıncı yıl dönümünde Ermeni halkının acısını paylaşıyor, onurlu direnişlerini saygıyla selamlıyoruz" iddiasında bulundu.

TEPKİ YAĞDI
Sabah'ın haberine göre siyasiler ve gazeteciler Boğaziçi Dayanışma'nın ülkemizi soykırım yapmakla suçlayan paylaşımına tepki gösterdi:

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil: "Vatan evlatları umarız Melih Bulu'ya gösterilen tepkinin onda birini gösterir şu rezalete #ErmeniSoykırımıYalanı"

 

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: "Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan rektör ataması sonrası ortalığı karıştıranların, gerçek yüzü... CHP ve İyi Parti'nin desteklediği ve kışkırttığı Boğaziçi Dayanışması'nın, rezil paylaşımı"

 

AK Parti Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas: "Geçtiğimiz aylardaki Boğaziçi Üniversitesi meselesinde olayları büyütebilmek için her yola başvuran oluşumun gerçek yüzü işte bu. HDP ile birebir aynı çizgi."

YORUMLAR 436
  • Nazım 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp deyince, din ve ülke düşmanlığı önde gelir.
    Cevapla
  • Turkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Idam gelsin artık bu vatan hainleri asılsın bu ülkede istemiyoruz
    Cevapla
  • k-keskin 2 yıl önce Şikayet Et
    defolup gidin ermenistana adi yaratıklar sizi
    Cevapla
  • Murat76 2 yıl önce Şikayet Et
    Liseye giden oğlum var, ona olayların rektörle alakalı olmadığını bir türlü anlatamıyordum, bu haberden sonra kendisi gelip baba haklımışsın dedi. Gözleri açıldı. Çok şükür. Allah bu milletin evlatlarını hüviyeti asliyesine döndürsün.
    Cevapla
  • S.Y.T. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu devlette doğuyorsun, bu devlette büyüyorsun, bu devlette okuyorsun, yiyor, içiyor, geziyorsun. Ama çook çok geziyorsanda eminimki şunuda biliyorsundur; O gezdiğin hiçbir ülke hain sevmez. Kendi ülkesine ihanet eden bu ülkeyede ihanet eder der. Ülkene ihanet edip, bilki şirin gözükemeyeceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı