Ara Güler'in sözde Ermeni soykırımı hakkındaki sözleri hafızalara kazındı

Soykırım yalanına en güzel yanıtı Ermeni asıllı yurttaşlarımız verdi. Ara Güler. Fooğraf Sanatçısı. O da Anadolu topraklarına bağlılığını vurguluyor.

Ara Güler'in sözde Ermeni soykırımı hakkındaki sözleri hafızalara kazındı
Ara Güler'in sözde Ermeni soykırımı hakkındaki sözleri hafızalara kazındı
GİRİŞ 25.04.2021 13:35 GÜNCELLEME 25.04.2021 13:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kimi gazeteci, kimi fotoğraf sanatçısı kimi ressam... Ortak özellikleri doğup büyüdükleri, kaderlerini birleştirdikleri topraklar...

Onlardan bir tanesi olan fotoğrafçı Ara Güler, sözde Ermeni Soykımı hakkında şu sözleri hafızalara kazındı:

"Ermeni Soykırımı iddiaları yeni çıktı son 10 senedir konuşuluyor,eskiden böyle şeyler yoktu Hiç kimse bana 'Sen Ermenimisin' demedi Babam eczacı olduğu için Çanakkale savaşında bulundu ve yaralı Türk Askerini tedavi etti. Babam benden daha Türk'tü ben ondan daha Türküm"

 

YORUMLAR 11
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi ermenilerde var . Gecenlerde vefat eden en son Kore Gazisi ermeniydi ve tabutu Türk Bayragina sarildi kendi vasiyeti üzerine ve Almanya da defnedildi . Bu sorun ne yapip ne edip cözülmeli tabiki Mahkemede deliller ile .
    Cevapla
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle gerçekten hiç bir çıkar gözetmeden konuşabilen, taraflı olmayan sanatçılarımız kaldı mı
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kimseye zorla bir şey oldurmak zorunda değildir.Her kez istediği şekilde yaşamak özgürlüğüne sahiptir.Ta ki başkasına bir şekilde zarar verene kadar.İşte o zaman kim olursan ol kafana odunu yersin.Veyahut da başka bir şeyi.Özellikle hainliği hiç affedemem..İşte o zaman kurşunu yersin.
    Cevapla
  • Selo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Amerika,israil,ingiliz ve fransız oyunu Bunlar dünyanın en namusuz yaratıkları Allh bunları kahretsin.. İnsanları sömürmekten ve öldürmekten başka işleri yok Kolay para kazanma peşindeler
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    ne olduğum önemli değil Ermeni de olabilirsin. Bu vatan ve bayrak altında yaşamaktan mutluluk ve grurur duyuyorsan sorun yok. içerde belli bir kesim var (chpkk)sorsan on numara Türk'üm der ama her türlü hainliği yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!