İçişleri'nden seyahat ve çalışma izin belgesi açıklaması!

Son 24 saatte "e-Başvuru" ve "Alo 199" üzerinden 307 bin 42 Seyahat İzin ile Çalışma Muafiyeti İzin Belgesi verildi.

İçişleri'nden seyahat ve çalışma izin belgesi açıklaması!
İçişleri'nden seyahat ve çalışma izin belgesi açıklaması!
GİRİŞ 30.04.2021 20:41 GÜNCELLEME 30.04.2021 22:07
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, son 24 saatte "e-Başvuru" ve "Alo 199" üzerinden yapılan başvurular neticesinde 307 bin 42 kişiye Seyahat İzin Belgesi ile Çalışma Muafiyeti İzin Belgesi verildiğini bildirdi.

Bakanlığın Twitter adresinden yapılan açıklamada, "e-Başvuru" ve "Alo 199" üzerinden yapılan Seyahat İzin Belgesi ile Çalışma Muafiyeti İzin Belgesi hakkında bilgi aktarıldı.

Buna göre, son 24 saatte 249 bin 187 kişiye çalışma izni belgesi verilirken, 2 bin 373 kişinin işleminin devam ettiği açıklandı.

Ayrıca, terhis olup evine dönecek 2 bin 962 askere, bulunduğu şehre son 5 gün içinde gelmiş olmakla beraber kalacak yeri olmayıp ikamet ettikleri yerleşim yerlerine dönmek isteyen 28 bin 358 kişiye, ceza infaz kurumlarından salınan 123 kişiye, hastane refakatçisi 5 bin 787 kişiye, birinci derece yakını ya da kardeşinin cenazesine katılacak 1095 kişiye, ÖSYM tarafından ilan edilmiş merkezi sınavlara katılacak olan 2 bin 47 kişiye, özel veya kamudan günlü sözleşmeye davet yazısı olan 10 bin 690 kişiyle daha önce doktor randevusu olan veya taburcu edilen 6 bin 793 kişi olmak üzere 57 bin 855 kişiye seyahat izin belgesi düzenlendi.

Bu alanlardaki 4 bin 890 kişinin başvurusu reddedilirken, 6 bin 261 kişinin işleminin ise devam ettiği bildirildi.

 

YORUMLAR 34
  • Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    İş veren arkadaşlar hata vermiyor siz kendinizemi izin vereceksiniz sadece elemanlar için geçerli size lazım olan vergi levhası imza sürgüsü ticari gazete işte bu kadar boşuna uğraşmayın e devletten alamaz iş verenler
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    ben işverenm gayette aldım edevletten. polis onu istiyor
    Cevapla
  • Mes 2 yıl önce Şikayet Et
    şirket sahipleri yani bağkurlular sisteme tanımlanmadığı için hata alıyoruz, işveren belge alamıyor, çalışan alabiliyor, her sistemiz herşeyimiz eksık malesef.
    Cevapla
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet şirket sahibiyim alamıyorum. Elemanlarım alabiliyor. Artık tezgâhı elemanlara bırakıcaz galiba. Tebrik ediyorum bizi emekli ettiniz herhalde!
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Emekliyim maaşımı çekmek için izin istiyorum yoksa açız
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    atmye gidebiliyorsun kimse bişey diyemez
    Cevapla
  • Sahipsiz vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Tedarik zincirindeyiz ama edevlet olumsuz cıkıyor içişleri tedarik zincirinde aksaklık olmasın diye genrlge yayınlıyor ama nbu işte bir gariplik var celişkiler çelişkiler
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    e devletten e başvuru için sabahtan beri uğraşıyorum.Tamamen kilit. Ayrıca kısıtlama herkes tarafından suistimal ediliyor.her esnaf açık.Saatçi açık olur mu ya? bu ne kardeşim.İstanbul a trafikten girilemiyor. Çorlu da heryer normal gün gibi. Kimse endişe etmesin kısıtlama falan yok. Takanda yok ceza yazanda yok. Türk işi tedbir böyle olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar