Türkiye'nin konuştuğu Melek, cezaevinden çıktıktan sonra yapacağı ilk işi açıkladı!

Son dakika haberlere göre Melek İpek, yaptığı açıklamada, "İlk iş olarak soyadımı değiştirip, kızlık soyadım Çelik'i alacağım" dedi.

Türkiye'nin konuştuğu Melek, cezaevinden çıktıktan sonra yapacağı ilk işi açıkladı!
Türkiye'nin konuştuğu Melek, cezaevinden çıktıktan sonra yapacağı ilk işi açıkladı!
GİRİŞ 04.05.2021 09:49 GÜNCELLEME 04.05.2021 10:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalya'da kendisine işkence edip ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren Melek İpek (31), mahkemece tahliye edilmiş, çıkan karara Ramazan İpek'in ailesi tepki göstermişti.

Melek İpek'in eski kayınvalidesi Esma İpek, karar sonrası gözyaşları dökerek "Kanımın son damlasına kadar şikayetçiyim, hakkımı helal etmiyorum. Soyadımı sildirsin" ifadelerini kullanmıştı. Kızlarıyla birlikte tatil yapan Melek İpek, yaptığı açıklamada "ilk iş olarak soyadımı değiştirip, kızlık soyadım Çelik'i alacağım" dedi.



Sabah gazetesinden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre, Melek İpek bir süre kızları kızları C.D.İ. (9) ve İ.N.İ.'ye (7) birlikte dinleneceğini söyledi. Dış dünya ile irtibatını kesip sadece kızlarına odaklandığını belirten İpek'in, daha sonra ilk işi olarak kendi kızlık soy ismi olan 'Çelik' ismini almak için hukuki yolları başvuracağı öğrenildi. Melek'in iki kızına da annelik soyisminin verilmesi içinde mücadele başlatacağı iddia edildi.

YORUMLAR 3
  • izmitli 2 yıl önce Şikayet Et
    yaşadığı çok kötü durum katılıyorum ama sonuçta bir insanı öldürdü ceza bu kadar hafif olursa geriden gelenlerde aynı şekilde davranır herkes herkese nefsi müdafa adı altında öldürür yanlış karar erkeklere aynı durumda çokdaha kötü ceza verilirken eşitlik nerde
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var cahil
    Cevapla
  • hidocan almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    kadini artik rahat biraksinlar, geberen adamin annesinede sunu diyin senin kizina yapsaydi oglunun yaptigini sen ne yapardın?? biraz vijdan biraz imanin varsa artik sus kenara cekil hatta gelininden sen helallik iste...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"