Cübbeli Ahmet'ten Furkan Vakfı açıklaması: Bunlar hem FETÖ ile hem PKK ile iç içe

Cübbeli Ahmet Hoca, Furkan Vakfı için, "CHP sözcüleri ve PKK çevreleri destekliyorsa bunların cami cemaati olmadığını zaten anlamak lazımdır" dedi.

GİRİŞ 04.05.2021 23:15 GÜNCELLEME 04.05.2021 23:31
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Gaziantep'te bir camide toplanan Furkan Vakfı üyelerine biber gazlı müdahaleye ilişkin, "Bu provokasyonları PKK çevrelerine ve CHP'ye can simidi olmuştur. Bu insanları CHP sözcüleri ve PKK çevreleri destekliyorsa bunların cami cemaati olmadığını zaten anlamak lazımdır" dedi.

Ünlü, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın kurucusu Alparslan Kuytul'un çağrısı sonrası Gaziantep'te 3 ayrı camide toplananlara biber gazlı müdahaleye dair açıklama yaptı. Ünlü, Twitter hesabından paylaştığı mesajında yaşananları CHP ile ilişkilendirdi.

Ünlü, "Camide provokasyon yapanlar Furkan Vakfı üyeleridir ki bunlar hem FETÖ ile hem PKK ile iç içe olan ve vatanımızı bölmek için uğraşan adamlardır" ifadesini kullandı.

Ünlü'nün sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

"Camide provokasyon yapanlar Furkan Vakfı üyeleridir ki bunlar hem FETÖ ile hem PKK ile iç içe olan ve vatanımızı bölmek için uğraşan adamlardır. Devletimizin ve hükümetimizin camilere ve cemaatlerine verdiği önem ve değer ortada iken Furkan Vakfı mensuplarının bu provokasyonları PKK çevrelerine ve CHP'ye can simidi olmuştur. Bu insanları CHP sözcüleri ve PKK çevreleri destekliyorsa bunların cami cemaati olmadığını zaten anlamak lazımdır. Akıllıya bir işaret yeter, ahmak olana ise bin sarâhat yetmez."

NE OLMUŞTU? 

Dün camide salgın tedbirlerini ihlal eden Furkan Vakfı üyelerine müdahale edilmiş, cami içerisinde biber gazı kullanan bir bekçi ise açığa alınmıştı. Bugün ise olaylarla ilgili olarak Alparslan Kuytul gözaltına alınmıştı.

 

YORUMLAR 26
  • Ugur 2 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli adamın dibi.kuytul tehlikeli biri dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana SAYIN hocam Allah cc seni başımızdan eksik etmesin inşaAllah amiiiin aminn amiiiin
    Cevapla
  • ÖFKELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzın bal yesin hocam.
    Cevapla
  • sadık 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet hoca doğru söylemiş
    Cevapla
  • neyse o 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam Allah yolunu açık etsin şerlilerden muhafaza etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü