Pandemi yurdundan çarşaflı kaçış planı ölümle sonuçlandı!

Pandemi yurdundan kaçmak için çarşafları birbirine dolayan Pakistan uyruklu şahıs, 6. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Pandemi yurdundan çarşaflı kaçış planı ölümle sonuçlandı!
Pandemi yurdundan çarşaflı kaçış planı ölümle sonuçlandı!
GİRİŞ 05.05.2021 13:08 GÜNCELLEME 05.05.2021 13:14
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Makpete Cezaevi'nden çıktıktan sonra yurtta karantinaya alınan Pakistan uyruklu Ali Muhtar, uç uca eklediği perde ve çarşaflara tutunarak 12'inci kattaki odasının penceresinden aşağı sarktı. 6'ncı kata kadar inen Muhtar, çarşafların kopması sonucu yere düşerek hayatını kaybetti.



Olay, 2 Mayıs Pazar günü saat 06.00 sıralarında Maltepe Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. Koronavirüs şüphesi bulunan Pakistan uyruklu Ali Muhtar (36) Maltepe Cezaevi'nden çıkarıldıktan sonra İl Göç İdaresi'ndeki işlemleri bitene kadar pandemi yurduna yerleştirildi. Muhtar, yurtta 2 gün kaldıktan sonra kaçmak için odalardan topladığı perde ve çarşafları birbirlerine bağladı. Perde ve çarşaflara tutunarak 12'inci kattaki odasının penceresinden aşağı sarkan Muhtar, 6'ıncı kata kadar indi. Muhtar, çarşafların kopması sonucu 6'ıncı kattan, yaklaşık 25 metre yükseklikten aşağı düştü. Kanlar içinde yerde yatan Muhtar'ı gören görevliler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ali Muhtar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ve savcı incelemesinin ardından Muhtar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.



Yurdun yakınında bulunan sitenin sakini, "Sabah saatleriydi, biz sese uyandık. Dışarıdan baktığımda ambulans gelmişti. Birileri bağırıyordu. Pakistan uyruklu olduğunu duydum. Bir vatandaşın yukarıdan aşağı perde sarkıtarak indiğini öğrendim" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 29
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazın; coronadan öldü.
    Cevapla
  • serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş geberdin mi 15 gün bekle hak ettiğini bulmuş böylelere acınmaz
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    böyle demek uygun değil..
    Cevapla
  • barakuda 2 yıl önce Şikayet Et
    sanırsın 2 kattan kaçıyor 12 kat arkadaş bu ne güven bu nasılbir piskopatlık olacağı buydu ceza evinde neden yattı acaba birde hastalık yayarımda bir masumun canına sebep olurum diye düşünmeyeni ben niye düşüneyim Allah affetsin güzel ülkemin heryanı afgan suriyeli pakistanlı kaynıyor daire yazlık çiftlik satın alan zengin arapları hiç saymıyorum.Haberlere bakıyorsun bir gece afganlar it sürüsü gibi birbirini kesiyor başka akşam arabın biri ramazan davulcusunu kovalıyor bıçakla ne hale geldik
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin mülkünüzde yaşamıyorlar. Allah'ın mülkünde yaşıyorlar.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir ülke bu kadar mülteciyi kaldıramaz.
    Cevapla
  • ruanda 2 yıl önce Şikayet Et
    capulcular cami hatibini dövyorlar sella okuyor arap davulcuyu kovalamis alkislamaniz gerekmemezmi
    Cevapla
  • ÇITAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorsanız, ırkçı değilim der.
    Cevapla
  • Çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    Tıpkı Avrupa'daki ırkçıların, oradaki yurttaşlarımız ve diğer Müslümanlar hakkında düşündükleri gibi düşünüyorsun. Irkçılığı bırak.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanırsın ki bu ülkede bütün suçları yabancılar işliyor. Çocuklara tecavüz edip öldüren hiç bu ülke vatandaşı yok. Kadınlara tecavüz ettikten sonra öldürüp yakanlar, eski karısını öldürenler, trafikte yol verme nedeniyle kavga edip birbirlerini öldürmeye çalışanlar bu ülke vatandaşı değil. Her gün bu ülke insanlarının işlediği, sadece haberlere geçen yüzlerce suç izliyoruz. Irkçılığı bırak. İster yerli olsun ister yabancı olsun suçu işleyen kimse kötü odur ve cezalandırılmalıdır. Suç işlemeyen tüm yerli ve yabancılar MASUMDUR.
    Cevapla
  • Öktem 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yazık bir can daha gitti keşke sabırlı olsaydı Pakistanlı kardeş
    Cevapla
  • erbat 2 yıl önce Şikayet Et
    haketmis acimamak lazim ye ic yat 15 gun noldu sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!