Başkan Erdoğan talimatı vermişti! Yeni uygulama geliyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından, hayata geçirilen TBMM’deki ‘nöbetçi Bakan’ uygulamasının yanında yeni bir adım daha atılıyor.

Başkan Erdoğan talimatı vermişti! Yeni uygulama geliyor
Başkan Erdoğan talimatı vermişti! Yeni uygulama geliyor
GİRİŞ 07.05.2021 05:56 GÜNCELLEME 07.05.2021 06:05
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından, milletvekilleri ile Bakanlar arasındaki iletişim diyalogunun artırılması için hayata geçirilen TBMM’deki ‘nöbetçi Bakan’ uygulamasının ardından yeni bir adım daha atılıyor.

Artık Bakanlar, AK Parti, 2023 seçim çalışmaları kapsamında bayramdan sonra hem daha çok sahada olacak hem de vatandaşla sosyal medya üzerinden bire bir temas kuracak. Bu kapsamda, özellikle vatandaşların Bakanlarla iletişimi artırılacak.

AK Parti ve il başkanlıkları tarafından hazırlanan ‘online’ programlara Bakanlar daha aktif katılım sağlayacak. Teşkilat bu programlarda, bölgedeki sıkıntıları ya da önerilerini Bakanlara anlatabilecek. Ayrıca, AK Parti, başta sosyal medya olmak üzere her alanda Bakanlarla daha çok programlar düzenleyecek. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'gönüllere dokunmayı unutmayın' söylemiyle hareket edilecek.

Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde AK Parti’nin sosyal medyadan ‘10 soru-10 cevap’ etkinliğine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank katılmıştı. Yine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe başkanlığında 1. Bölge Mahalle Başkanları Toplantısı’nda değerlendirmelerde bulunmuştu.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 14
  • Kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Tuzla vergi dairesi müdürü çok acımasız çok sıkıntılı bir insan
    Cevapla
  • canan 2 yıl önce Şikayet Et
    insanalar ayapıcı olan onlara yardım etmek amacında olan yapılan hatayı en az kişiye nasıl yansıtırım olan denetciler olması lazım evet ama bizdekiler valla bir videosunu yayınlasam devletin verdiği yetkiyi nasıl ve nekilde bu mukellefi bitire bilirim bu mukellef haklımı dinlemeden sormadan kafasını koparan bir zihniyet var malesef bu ülkede
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Biliçli vatandaş ben denetçiyim esnafın geneli denetçiyi sevmez ceza yazarlar diye işimi yapıyorsam benim suçum ne ?
    Cevapla
  • Bilinçli Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Halen windows 98 sürümü kafasıyla çalışan asık suratlı beceriksiz memurlar var bunlar asla değişmezler, emekli olup yerine genç memurlar alınınca belki bir nebze sorun çözülür ama geçende genç bir memurda beni mağdur etti, dosyan burda yok şuraya gitçen, oraya gittim ama dosya yok denen yerdeymiş kısaca memur hatasından mağdur edilen çok, aynı mağduriyetlere maruz kalsalar yaşattıkları haksızlığın o çaresizliğini anlarlarsa belki yoksa zor veya çare bir puan sistemiyle, memurlar hakkında vatandaş puan verebilse eğer hakkında doğrulanmış çok şikayet gelirse maaşı yarı oranda kesilir şikayetler hiç bitmiyorsa işten dahi atılabilmeli o zaman vatandaşı asla mağdur edemezler devlete duyrulur
    Cevapla
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce seçim yapılsın...
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım ne olursunuz Allah rızası için bu hayvan hakları yasası içinde talimat verin
    Cevapla
  • Aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce Ak Partili olmayan Bakanlar gitsin.
    Cevapla
  • Atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    Nobetci bakan !!!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular