DERSİAD: Kudüs kırmızı çizgimizdir

Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) İsrail polisinin Mescid-i Aksa'da cemaate saldırmasına tepki gösterdi.

DERSİAD: Kudüs kırmızı çizgimizdir
DERSİAD: Kudüs kırmızı çizgimizdir
GİRİŞ 08.05.2021 03:45 GÜNCELLEME 08.05.2021 03:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

DERSİAD'dan "Kudüs kırmızı çizgimizdir" başlığıyla yapılan açıklama şu şekilde;

Kudüs; Müslüman yurdu olup Filistin Halkı da Müslümanların gözbebeğidir. İsrail’in 1948 den beridir işgali altındaki Kudüs, her gün başka bir zulme uyanmakta ve aşama aşama işgal büyümektedir.

İşgal altındaki toprakların gerçek sahibi Filistin halkına karşı hukuksuz uygulamalarında sınır tanımayan İşgalci İsrail, aynı zamanda tüm İslam alemince kutsal ve mübarek kabul edilen Mescid i Aksa’nın da hürmetine saygısızlık etmekte beis görmemektedir. Uluslararası hukuka ve insan haklarına aykırı bu hadsiz eylemleri kesinlikle tolere edilemez.

Dünya Erdemli Sanayici Ve İşadamları Derneği olarak Kudüs’ün Müslüman yurdu olduğunu ve Müslüman yurdu olarak kalacağını, Siyonist bir zihniyet tarafından işgal edilmiş olmasını da asla kabul etmediğimizi açıkça ifade ederiz.

İşgalci İsrail Rejimi’nin Müslümanlarca kutsal olarak kabul ettiği Mescid-i Aksa’ya yapmış olduğu saldırılara son vermesini talep ediyoruz. Tüm İslam Ümmetini de tavır koymaya ve gayrete davet ediyoruz.

Mustafa Çınar 
Dersiad Genel Başkanı

İsrail polisi, Mescid-i Aksa’ya girerek cemaate saldırdı

YORUMLAR 1
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye karşı kahraman kesilen arap kralları nerede israyilin tamlıları korkak fistanlılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor