Yalçın Topçu’dan Kadir Gecesi mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yalçın Topçu’dan Kadir Gecesi mesajı
Yalçın Topçu’dan Kadir Gecesi mesajı
GİRİŞ 08.05.2021 13:17 GÜNCELLEME 08.05.2021 13:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu gecenin önemine işaret eden Topçu, aynı zamanda 9 Mayıs’ta kutlanacak olan anneler günü dolayısıyla da başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı. Topçu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmeti, bereketi, mağfiret ile feyiz ve maneviyat dolu üç aylardan Ramazan ayının sonuna erişip Cenab-ı Hakk’ın lütfü ile de bir Kadir Gecesi’ne daha ulaştık. İnsanın yüceltilip, esenliğin tüm evreni kuşattığı, merhamet ve mağfirete mazhar olunan bu kutlu gecede gönüllerimiz, maddi ve manevi birçok lütfu, hikmeti, rahmeti ve bereketi bir arada yaşamaktadır.

İnsanlık değerlerinin sık sık bozulduğu, düşünce ve niyetlerin bulandığı vicdanlarda bütün insanlığı kucaklayacak umumi merhamet duygularının zayıfladığı, toplumların ve fertlerin çözülüp mutsuzluğa doğru sürüklendiği günümüzde, bu mübarek gecenin insanlığında hidayetine vesile kılmasını dileriz.

Bu gecenin, ülkemizin, Türk-İslam âleminin birliğine, dirliğine, barış ve esenliğine, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine sebep olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Yerli Düşünce Derneği ve Dergisi mensupları olarak, Cenab-ı Hak tarafından müstakil olarak nazil olan bir sure ile bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen ‘Kadir Gecesi’ni, yarın kutlayacağımız, başta şehit anneleri olmak üzere, baş tacımız olan bütün annelerimizin ‘Anneler Günü’nü ve inşallah üç gün sonra erişeceğimiz ‘Mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.”

YORUMLAR 3
  • Oktay gülller 2 yıl önce Şikayet Et
    Âmin Rabbim inananları korusun sayın bakanım dilekleriniz kabul olsun
    Cevapla
  • Kadir Keskin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun yerli düşünce mensupları kardeşlerimizin gecesi hayır duaları makbul oruçları kabul olsun başkanım.
    Cevapla
  • Seyfi Çalışlar 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin değerli başkanım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında