Ordu Valisi Sonel'den pazarda tezgah kuran kadın üreticilere destek

Ordu Valisi Tuncay Sonel, semt pazarlarında Kovid-19 kapsamında yaptığı denetim sırasında, ürünlerini satın aldığı kadın üreticilere destek oldu.

GİRİŞ 09.05.2021 17:51 GÜNCELLEME 09.05.2021 17:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Vali Sonel, İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında salgın tedbirleri çerçevesinde Altınordu ilçesi kent merkezinde kurulan 3 pazar yerini gezdi.

Ordu Valisi Sonel'den pazarda tezgah kuran kadın üreticilere destek

Tam kapanma sürecinde 8 ila 15 Mayıs'a denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatlerinde sadece yaş sebze, meyve ile fide satışı yapması kararlaştırılan pazar yerlerinden Bucak, Şirinevler ve Akyazı mahallelerindeki semt pazarlarında denetimlerde bulunan Sonel, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Sonel, her üç pazarda da özellikle yöresel ürünlerini kırsal mahalleden getirip satan kadın üreticilerden melocan, kaldirik, sakarca, pezik, pancar, marul, maydanoz, köy yumurtası, tereyağı, süt ve yoğurt gibi ürünler satın aldı.

Vali Sonel, yaptığı açıklamada, pazar yerlerine girişlerin kontrollü şekilde sağlandığını belirterek, "İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda pandemi kurallarına uygun olarak gerekli tüm tedbirleri alarak Ordu'muzda bugün 3 yerde pazar yerlerini açtık. Hemşehrilerimiz ihtiyaçlarını rahat bir şekilde temin etme imkanına sahip olarak alışverişlerini gerçekleştirmiş olacak." ifadesini kullandı.

Ordu Valisi Sonel'den pazarda tezgah kuran kadın üreticilere destek

Denetimlerde kurallara riayet edildiğini gözlemlediklerini aktaran Sonel, "Hem pazarcı esnafımıza hem de vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bu illeti hep birlikte yeneceğimizi de özellikle belirtmek istiyorum." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • goktuglord 2 yıl önce Şikayet Et
    allah razi olsun bize böyle valiler lazim halkın ve hakkın yanında olan
    Cevapla
  • Bayburtlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Tuncelide güzel görevler yaptı ondan önce başka bir ilçede kaymakamlik yaptı aldığı maaş helal olsun rahmetli Recep yazıcioglu ali Haydar öner(bayburt eski valisi idi) rabbim ömrünü uzun etsin Nusret miroglu Tekirdağ kapikulede yaptığı işler den dolayı..böyle yönetici lazim
    Cevapla
  • izmir galatasaray35 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ne muradın varsa versin sayın Valim ALLAH RAZI olsun
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın valimizin yaptıklarını görünce hemen aklımıza rahmetli Recep YAZICIOĞLU valimiz geldi. Allah hepsinden razı olsun.
    Cevapla
  • Yuvacik 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömrümüz uzun olsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi