Kayseri'de, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırılarına tepki

Kayseri'de, Kudüs ve Mescid-i Aksa Derneği üyeleri, İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te yaşayan Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

GİRİŞ 10.05.2021 23:09 GÜNCELLEME 10.05.2021 23:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kayseri'de, Kudüs ve Mescid-i Aksa Derneği üyeleri, İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te yaşayan Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Bürüngüz Camisi'nin önünde bir araya gelen dernek üyesi kadınlar, ellerinde "Kudüs barışın ve hoşgörünün başkentidir", "Kudüs ümmetin kalbidir" yazılı pankartlarla, Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıları kınadı.

Grup adına açıklama yapan Kudüs ve Mescid-i Aksa Derneği Başkan Yardımcısı Aynur Işık, saldırılara "Yeter artık" diyerek tepki gösterdi. Işık, yaşanan zulüm karşısında artık protesto ve kınamaların yetmediğini belirtti.

YORUMLAR 2
  • uyarıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    araplar osmanlıya ihanet ettiği doğru ama bugün islama en büyük ihaneti biz türkler yapıyoruz, düşmüşüz dünya hayatının malın mülkün peşine, yok borsa ne oldu dolar şöyle oldu ve alaildiğince sahtekarlık yalan dolan, Allah ı camide zanneden , cumadan çıktık tamam artık sahtekarlığa devam eden, lokma döktürmeyi ibadet zanneden, yok dondurma orucu bozar mı gibisinden saçma sapan şeylerle oyalanan,bir millet olduk. neymiş türkler boyunduruk altına girmezmiş yok ya, herkes paranın ve kapitalizmin boyunduruğuna girmiş görmeyecek kadar körmüsünüz. olay bitmştir kimse kimseyi kandırmasın, islam batıya ve hrıstiyanlığa karşı verdiği savaşı biz türkler yüzünden kaybetmiştir,
    Cevapla
  • Ali Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş böyle olmuyor biran evvel saldırı şart
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı