Instagram'dan büyük skandal! Selçuk Bayraktar'dan sert tepki!

Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, İsrail'i eleştiren mesajını kaldıran Instagram'a tepki gösterdi.

GİRİŞ 12.05.2021 01:11 GÜNCELLEME 12.05.2021 01:46
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

Dünyanın en büyük fotoğraf paylaşım uygulamalarından Instagram, Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın Burak Duvarı'nda toplanan ırkçı Yahudilerin Mescid-i Aksa'da çıkan yangını şarkı söyleyerek ve dans ederek kutladığı videoya tepki paylaşımını 'nefret söylemi' gerekçesiyle kaldırdı.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN SERT TEPKİ: İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜZ BATSIN

Twitter hesabından açıklama yapan Selçuk Bayrakytar, ''Instagram aşağıdaki paylaşımımı "nefret söylemi" diyerek kaldırmış. Çoçukları, sivilleri katletmek, mabedleri yakıp izlerken şarkılar eşliğinde dans etmek nefrettir, vahşettir, katliamdır.Sizin fikir özgürlüğü, insan hakları diyen ikiyüzlülüğünüz batsın!'' ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar, Instagram

Bayraktar mesajında şu ifadeleri kullanmıştı;

İsrail: Irkçı faşist terör devleti. Dünyanın başka neresinde, gündüz 16 çocuğu bombalarla katledip, gecesinde kutsal bir mabedin alevler içinde yanmasına dans edilir? Bu yaktığınız ateş ancak size döner Allah adildir, mutlak hüküm sahibidir.

Selçuk Bayraktar, Twitter

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 203
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Kullanmayın kardeşim. 10 senedir hiçbir platformda yokum. Hiç bi yerim eksilmedi..
    Cevapla
  • Erhan Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok kardeşim yok.Bu mesajı.sildiği anda taraflı paylaşıma müsade ettiği gerekçesiyle instegramı erişime kapatacak erdemli vede dik duran bir tane yönetici yok.Çanağı zaten biz tutuyoruz.Gerisini siz anlayın.
    Cevapla
  • Türker akbulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer selcuk bayraktar gibi turkiyeye devasal projeler kazandıran kisiler özel korunmalı dünyayı düze getiren sihalar basit birşey değil neden hedef türkiye anlamak lazım bize bu teknolji yi geliştirdim Allah senden ebedi razı olsun
    Cevapla
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Kafirleri Devlet düşmanlarını abd yi israili anlatan doğruları yazınca twitterr beni uyardı, sonra doğrudan vaz geçmeyince hesabımı askıya aldılar, hesabımı iptal etmek istiyorum askıda iptal edemezsin. Adamlar ahtapot gibi her yeri sarıyor. Bir an önce yahudi sitelerini iptal edelim.
    Cevapla
  • Ayışığı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı hayır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!