Kılıçdaroğlu’na erken seçim cevabı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim isteğine cevap verdi.

Kılıçdaroğlu’na erken seçim cevabı
Kılıçdaroğlu’na erken seçim cevabı
GİRİŞ 14.05.2021 18:05 GÜNCELLEME 14.05.2021 18:05
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı, “Seçim. Hemen” ifadelerine, “Seçimin zamanı belli. Kılıçdaroğlu yoksa ilk seçimde aday mısın?” cevabını verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim. Hemen” ifadelerini kullandı. Bakan Varank, bu sözleri alıntılayarak Kılıçdaroğlu’na, “Girdiği her seçimi kaybetmiş, son iki seçimde korkusundan aday bile olamamış biri için ne kadar cesur konuşuyor değil mi?” sorusunu sordu. Bakan Varank, Kılıçdaroğlu’nun erken seçim sözlerine ilişkin, “Seçimin zamanı belli. Kılıçdaroğlu, yoksa ilk seçimde aday mısın?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 36
  • Vatandaşşş 2 yıl önce Şikayet Et
    Gündem saptıriyor kukla kemal. Reis İsraile kafa tuttu ya...
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım anlaşılan Bidon kafalı ABD buna çok para verdi ama inşaAllah muharrem ince ince ince CHP niğn oylarını bölecek ve CHP sandıktan çıkamayacak bay kemalde ulusta halde tufaletçilik eder bekleriz..
    Cevapla
  • KONYALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal,imamoğlu,yavaş hangisi 2023 de aday olursa.. Tekrar O koltuguna oturamaz...
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar canı sıkılınca değişik yeni oyuncaklar aramaya başlar. Ama bunlar neyle oynayacaklarını da bilmiyorlar. Seçim oyuncak değil zamanı gelince yapılır. Boyunun ölçüsünü o zaman yine alırsın. Acele etme herkes kimin ne olduğunu ne niyette olduğunu çok iyi biliyor. Kimin bu ülkeyi yönetip yönetemiyeceğini milletimiz çok iyi biliyor. Boşuna heveslenip kendinizi yormayın. Boş işlerle uğraşmaya devam edin.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerden icap etti yoksa yeni bir emir mi gedi bir yerlerden. Bu ülkenin maaşıyla yiyip içeceksin bu ülkeye hain ve düşmanlık edenlerle bir olacaksın ardından seçim deyip oy isteyeceksin. Buna kargalar bile güler. O eski kör sağır, cahil millet ve seçmen kalmadı artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası