Akbaşoğlu'ndan Babacan'a cevap: Üçü de yalan!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu, sosyal medya hesabından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ifadelerini net bir dille yalanladı.

Akbaşoğlu'ndan Babacan'a cevap: Üçü de yalan!
Akbaşoğlu'ndan Babacan'a cevap: Üçü de yalan!
GİRİŞ 22.05.2021 00:49 GÜNCELLEME 22.05.2021 00:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu, sosyal medya hesabından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ifadelerini net bir dille yalanladı.

Akbaşoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Ali Babacan üçü de yalan.

1) Bildiğiniz üzere sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti ve Cumhur İttifakının adayı olduğu netti.
2) CHP’nin öncülüğünde Erdoğan karşıtlarının birleştirilmesi modeliydi.
3) THY hangi şehre gittiğinizi bilir. Hangi eve, ofise veya kime gittiğinizi bilmez!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Deva Partisi lideri Ali Babacan, Haber Global'de Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk Özel programına konuk oldu.

AK Parti milletvekili iken "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı muhalefetin Abdullah Gül'ü ortak aday çıkarma projesinin göbeğindeyim" ifadeleriyle sosyal medyadan tepki toplayan Babacan, canlı yayında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Aydın, Babacan'a "Siz Abdullah Gül ile görüşmeler yaparken bir taraftan da Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verdiniz. Bu gündeme geldi. Ve buradan yola çıkarak size "İki yüzlü" ifadesini kullanıyorlar Twitter'da çokça. Bunu biraz açar mıyız?'' sorusunu sordu.

Babacan, şu ifadeleri kullandı:

"Bütün Türkiye'nin propaganda aygıtıyla benim söylediklerimin üzerine odaklanması da bir başka dikkat edilmesi gereken bir husus öncelikle. Ve bunun da tabi bizzat Sayın Erdoğan tarafından yönetiliyor olması da bir başka önemli konu. Önce diyorlar Erdoğan'ı destekledi, sonra gitti CHP'nin adayını destekledi diyorlar. Burada 3 tane yalan. Kronolojik yalan, CHP'nin adayı diyorlar yalan, gizli yaptı diyorlar yalan."

Babacan'ın açıklamalarını, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu Twitter hesabından yalanladı.

YORUMLAR 3
  • 61fanatik 2 yıl önce Şikayet Et
    Her yerden saldırıya geçmiş şer güçler. Ama basaramayacaklar, Allah'ın adaleti o kadar büyük ki 2023 de AKP tekrar iktidarda olacak Allah'ın izniyle!!!
    Cevapla
  • kirkdort44 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen, insallah.nokta
    Cevapla
  • selçuk 2 yıl önce Şikayet Et
    biraz mert olun ya. erdoğanın adaylığı ve bahçelinin desteği seçimden bir yıl öncesinde belliydi. iki iki parti dışında kandil, fetö, hdp, chp, ip, ve sizin gibi ipe sapa gelmez adamların tek derdi erdoğan düşmanlığıyla onu başkanlıktan etmekti. siz THY'ye hangi adrese kime niçin gideceğinizi rapor mu ediyorsunuz? hostese mi pilota mı söylüyorsunuz? ve hangi yüzle daha kırıtıyorsunuz? biraz utanma olur insanda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi