AA'daki muhabir provokasyonundaki planı gözler önüne seren görüntüler

AA ekonomi muhabiri Musab Turan'ın provokasyonundaki planı gözler önüne seren görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 22.05.2021 14:44 GÜNCELLEME 22.05.2021 15:34
Bu Habere 164 Yorum Yapılmış

Anadolu Ajansı (AA) tarafından görevine son verilen AA eski muhabiri Musab Turan, Bakan Varank ile Bakan Pakdemirli'nin İstanbul’da katıldığı toplantıdaki skandal sorusuyla büyük bir provokasyona imza atmıştı. İş akdi feshedilen Turan’ın açıklamaları birçok kesim tarafından da tepki çekmişti. 

Olayın planlı bir provokasyon olduğu tartışılırken, planı gözler önüne seren görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde babasının programdan iki saat önce ofise gelip, çocuğunun masasındaki eşyaları ortada hiçbir şey yokken toplamak istemesi, provokatif sorunun babasının ofise gelişinden iki saat sonra gerçekleşmesi planlanmış provokasyonu gözler önüne seriyor...

BABASI İKİ SAAT ÖNCE AA OFİSİNDEKİ EŞYALARI TOPLAMAK İSTEMİŞ!

Muhabirin Babası Ali Seydi Turan, olaydan iki saat önce oğlunun eşyalarını almak için Anadolu Ajansı'nın Cevizlibağ'daki ofisine geldi. Güvenliğe gelen baba oğlunun masasındaki eşyaları toplamak istedi. Güvenlik, babanın içeri girişine izin vermeyince Musab Turan, güvenliği aradı. Güvenlik daha sonra beyaz bir poşetle babasına eşyaları teslim etti. 

AA eski muhabiri Musab Turan'ın babası Ali Seydi Turan.

Görüntülerin AA tarafından soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılarıyla da paylaşılacağı öğrenildi.

İşte olay anına ilişkin görüntüler!

PLANLI PROVOKASYONUN İZLERİ

Turan'ın toplantı sırasında bilgisayarının önündeki telefonun da programı kaydedecek şekilde konumlandırılıp, açık olması provokasyonun izlerini taşıyor. Musab Turan, Bakan Varank ve Bakan Pakdemirli'nin katılacağı programının canlı yayın birimine önemli olduğunu ve canlı verilmesini istediği, sorumluluk alanı olmadığı için bu talebin geri çevrildiği öğrenildi.

FETÖ şaibeli muhabirin provokasyona tepki yağıyor!

AİLE BOYU İHANET

Anadolu Ajansı'ndan kovulan ekonomi muhabiri Musab Turan'ın kardeşi T.T Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken 2017 tarihinde FETÖ/PYD kapsamında geri dönemeyecek şekilde süresiz açığa alındı, Bank Asya'da hesap artışı olduğu gerekçesiyle ihraç edildi. T.T'inin 2015 tarihinde Bank Asya hesabında 1.950 TL net giriş ve çıkış olmuş olup Elazığ 2. Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ kapsamında yargılandığı öğrenildi.

İstanbul Kaçakçılık Şubesi'nde polis olan Turan'ın kardeşinin eşi V.Ç'nin FETÖ'den ihraç edildiği ortaya çıktı.

Ablası B.U’nun ise bankadan ATM üzerinden kartsız şekilde ihraç FETÖ'cülere para gönderdiği ortaya çıkan bilgiler arasında.

BABASINDAN FETÖ'YE METHİYE!

Babası Ali Seydi Turan'ın 2013 yılında "Türkiye bugünlerini iki hocaya borçlu.. Biri; rahmetli Erbakan, diğeri, Fethullah Gülen.. Allah ikisinden de ebeden razı olsun" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 164
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuru ekmek yiyelim Devletimizin Bu azmi bu çalışması devam etsin başka yolu yok
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunları serbest bırakanları sorgulamalı...
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Rahmetli ERBAKAN Hoca yla münafık vatan haini fötoyu nasıl bir tutarsın haiiiiiiin....
    Cevapla
  • Sultan Sencer 2 yıl önce Şikayet Et
    Can ataklı neden tutuklanmıyor. Biz halk olarak sokağa çıkıp 15 temmuzda tam gebertmediğimiz kodeslere koyduğumuz amerikanuşağı fetöcü darbecileri bu defa ellerimizle geberteceğiz ulan can ataklı. asıl seni feci bir son bekliyor. Seni bu halk not etti.
    Cevapla
  • Türkiyem 2 yıl önce Şikayet Et
    kafirin çocukları tek millettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar