Konya'da feci ölüm! Damper yüksek gerilim hattına temas etti, ateşi söndürmek isterken...

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kum boşalttığı damperin yüksek gerilim hattına temas etmesiyle akıma kapılan Ömer Faruk İncer (34), yaşamını yitirdi.

Konya'da feci ölüm! Damper yüksek gerilim hattına temas etti, ateşi söndürmek isterken...
Konya'da feci ölüm! Damper yüksek gerilim hattına temas etti, ateşi söndürmek isterken...
GİRİŞ 24.05.2021 15:27 GÜNCELLEME 24.05.2021 15:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, saat 11.00 sıralarında, Beyşehir- Seydişehir yolunun 2'nci kilometresindeki hazır beton tesisinde meydana geldi. Ömer Faruk İncer, 42 B 9447 plakalı kamyonda yüklü kumu tesis içinde boşaltmaya başladı.

Bu sırada araçtan inen İncer, havaya kalkan damperin yüksek gerilim hattına teması sonucu lastiğin alev aldığını fark etti. Pet şişedeki suyla alevleri söndürmek isteyen İncer, panikle binmek istediği kamyona temas etmesi sonucu elektrik akımına kapıldı.

Mesai arkadaşlarının ihbarıyla gelen sağlık ekibi, İncer'i ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ömer Faruk İncer, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip yerlerde yüksek gerilim hattı var ise ona göre önlem niye alınmıyor. İş güvenliği zorunluluğu sürekli erteleniyor. Şantiyeler A sınıfı çok tehlikeli iş yerleri. İSG uzmanları havuzdan devlet tarafından atanmalı. Para aldığın firmaya İSG firması yaptırım uygulayamıyor. Daha böyle çok kazalar olur.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru tesbit.
    Cevapla
  • 44 zaloğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    damperli komyonun yüksek gerilim hattına bukadar yakın olduğunu ordaki yetkililer neden daha önce hesaplamıyor bu kadar ihmalkarlık olurmu pes yani yine olan GARİBAN a oluyor ordaki yetkililer YARGI önünde hesap vermelidirler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı