2 yaşındaki Volkan'ın acı ölümü!

Mersin'in Mut ilçesinde 2 yaşındaki Volkan Şahin, düştüğü foseptikte hayatını kaybetti. Volkanın 8 Mayıs'ta 2'nci yaş gününü kutladığı öğrenildi.

2 yaşındaki Volkan'ın acı ölümü!
2 yaşındaki Volkan'ın acı ölümü!
GİRİŞ 24.05.2021 16:37 GÜNCELLEME 24.05.2021 16:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yapıntı Mahallesi’nde evlerinin önünde oyun oynayan Volkan Şahin’in ailesi, bir süre sonra çocukları eve gelmeyince dışarı çıkıp aramaya başladı.  Evin yakınında bulunan ve tadilat yapılacak olması nedeniyle üzeri açık olan foseptikten şüphelenen aile, Mersin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (MESKİ) ekiplerine haber verdi.

Ekipler, çukurda yaptıkları çalışma sonrasında Volkan’ın cansız bedenine ulaştı. Atiye ve Hamza çiftinin 3 çocuğunun en küçüğü olan Volkan Şahin’in 8 Mayıs’ta 2’nci yaş gününü kutladığı öğrenildi. Hamza Şahin’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Mersin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    olay bi bakımada ailenin düşüncesizliği,bu gibi haberleri okuyup takip etmemesinden kaynaklanmış...madem evinin yanında üstü açık foseftik çukuru tadilatı olduğunu biliyorsunda niye 2 yaşında bebeyi sokakta oyuna yolluyorsun,evin suyu mu çıkmış,ev mi kirlenecek,çocuğundan kıymetli mi.
    Cevapla
  • SALİM 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabrı ceml ihsan etsin cennetinde buluştursun çok acı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!