Drift yaparken bekçiye çarpan sürücü serbest kaldı

Adana'da, otomobiliyle drift yaparak girdiği caddede, devriye görevi yürüten bekçiye ve park halindeki araca çarpıp kaçan şüpheli Ç.K., yakalandı. Ç.K., "Bekçiye çarptığımı bilmiyordum" dedi ve savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Drift yaparken bekçiye çarpan sürücü serbest kaldı
Drift yaparken bekçiye çarpan sürücü serbest kaldı
GİRİŞ 25.05.2021 11:44 GÜNCELLEME 25.05.2021 11:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, 23 Mayıs saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Gece saatlerinde drift yaparak Kıyıboyu Caddesi'ne giren 80 AB 939 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devriye görevi yapan bekçiye ve park halindeki 01 BIN 36 plakalı otomobile çarptı. Sürücü daha sonra kaza yerinden kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı bekçi, Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

'‘BEKÇİYE ÇARPTIĞIMI BİLMİYORDUM'

Bölgede araştırma yapan polis, bekçiye çarpan otomobili park halinde buldu. Aracı kullanan Ç.K., polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Ç.K.'nin, "Direksiyon hakimiyetini kaybedince, park halindeki araca çarptım. Daha sonra korkup olay yerinden kaçtım. Bekçiye çarptığımı bilmiyordum" dediği öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan, kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüsüne ulaşıldı. Görüntülerde, bekçinin caddeyi kontrol ettiği sırada siyah renkli otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve hem bekçiye hem de park halindeki araca çarptığı görüldü. Aracın daha sonra olay yerinden kaçtığı anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ç.K., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Ayağında kırık olduğu belirlenen bekçinin, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Eyüp1 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be karara göre suç demekki oluşmamış,yani vurup çarpıp kaçmanın cezası yok,ceza alması için bekçi arkadaşta daha ağır yaralanma olmalıymış demekki.
    Cevapla
  • Metin k. 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de adalet vardır, adalet sistemi çalışıyor, sorun yok diyenlerin beyninde sorun vardır. Bu kişilerin ruh ve sinir hastalıkları hastahanelerinde tedavi edilmelidir. Adaleti bu hale getirenleri kınıyorum. Yazıklar olsun. Yok olursunuz inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı