Murat Gezici'den dikkat çeken açıklama: Soylu en güvenilen isimler arasında

Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, "Sayın Süleyman Soylu, siyasi partilerin genel başkanlarından sonra en çok güven duyulan isimlerin başında yer alıyor. Dolayısıyla bu sürecin Soylu üzerinden başlatılması da manidar" dedi.

Murat Gezici'den dikkat çeken açıklama: Soylu en güvenilen isimler arasında
Murat Gezici'den dikkat çeken açıklama: Soylu en güvenilen isimler arasında
GİRİŞ 26.05.2021 00:39 GÜNCELLEME 26.05.2021 00:46
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, bir süreden bu yana Türkiye'nin en çok konuştuğu konu olan Sedat Peker videolarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun üzerinden devam eden sürecin manidar olduğunu belirten Gezici, Bakan Soylu'nun siyasi partilerin genel başkanlarından sonra en çok güven duyulan isim olduğunu söyledi.

Sedat Peker iddialarına çarpıcı yanıt: Net bir operasyon yapılıyor!

Binali Yıldırım'ın oğlundan Sedat Peker hakkında suç duyurusu

Son dakika: Bahçeli'den Sedat Peker'e Süleyman Soylu ayarı! Bomba açıklamalar..

"SOYLU ÜZERİNDEN TÜRKİYE'YE YAPILMIŞ BİR MÜDAHALEDİR"

Soylu üzerinden Türkiye'ye bir müdahale yapıldığını aktaran Gezici, "Sayın Süleyman Soylu siyasi partilerin genel başkanlarından sonra en çok güven duyulan isimlerin başında yer alıyor. Soylu, Cumhur İttifakı'nın tutkalıdır. Dolayısıyla bu sürecin Soylu üzerinden başlatılması da manidar. Aslında bu Soylu üzerinden Türkiye'ye yapılmış bir müdahaledir" ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU "ÖZNE KESİNLİKLE BEN DEĞİLİM" DEMİŞTİ

Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici'nin yaptığı paylaşımın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da konuyla ilgili ne dediği merak edilmeye başlandı. Kısa süre önce TRT'de canlı yayına katılan Bakan Soylu, sürecin öznesinde kendisinin değil Türkiye'nin olduğunu belirterek, "Ülkemiz bir operasyona tabi tutuluyor, hedef Türkiye. Özne kesinlikle ben değilim. Nedeni ise bu hükümetin bir mensubu olmam. Terörle mücadelemiz hız kesmeden devam ediyor. Uyuşturucu ağını çökerttik. Terör örgütüne katılım oranı azaldı" demişti.

YORUMLAR 37
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Soylunun kabahati pkk fetö ve uyuşturucuyla ciddi mücadele edip ayağına dolananları temizlemesi. Ülkemiz ise parasını verip alamadığı silahları kendisi ürettiğinde sorun başlıyor. Bunları görmeyen insanlarda bu ülkeyi seviyoruz demesinler.
    Cevapla
  • halil aga 2 yıl önce Şikayet Et
    fas ve baeye ve suudiye savaş açmalıyız ardık garaşlarrq
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatan evladı bu şekilde yıpratılıp yönetimden el cektirilemez o kadar!!!!
    Cevapla
  • Ccc 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Peker kumpası bir Amerikan kurgusu . Sayın Bakan soylu bu iftiradan güçlenerek çıkacak Türkiye’nin diplomatları bu işi çözecek hemde kimseyle bozuşmadan. Türkiye’yi yalnızlaştırmadan çözecek .Bu kumpasın ana hedefi hem Sayın cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan hemde Türkiye’deki Alevi kardeşlerimizi ayaklandırmaya yönelik bir kumpas. Herkes görecek Peker’in açıklamaları bu yöne doğru kayacak .90 yıllarının Faili meçhulleri gündeme sokularak bir İç ayaklanma bekleniyor .. Diplomasi bu işi çöZmeli .ABD’nin kirli tuzaklarına düşmemeliyiz . Ne Fas’la ne diğer ülkelerle takışmak bize bir şey kazandırmaz..
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde faydalı iş yapana saldırıp operasyon çekiyorlar. Bunları artık Türk halkı olarak yemiyoruz. hala servetler döküp paralar harcayıp nafile işlerle ugraşıyorlar. Türk halkı 1950 li yıllardan beri bu oyunları öğrendi. bu algıları yemez gayri. Türk başkadır. diğer ülkelerde yaptıkları oyunları yerler Türk halkını uyandırdılar. İnşallah diğer halklar da uyanır....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...