Engin Sigorta'dan Sedat Peker'e yalanlama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kurucusu olduğu Engin Sigorta, organize suç örgütü lider Sedat Peker'in THY ile ilgili iddialarını yalanlayarak THY ile geçmişte veya bugüne dair herhangi bir ilişkisi olmadığını açıkladı.

Engin Sigorta'dan Sedat Peker'e yalanlama
Engin Sigorta'dan Sedat Peker'e yalanlama
GİRİŞ 30.05.2021 17:22 GÜNCELLEME 30.05.2021 17:35
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İşte Engin Sigorta'dan yapılan o açıklama;

1996 yılında Gaziosmanpaşa'da kurulmuş, 25 yıldır aynı yerde ticari faaliyetlerini sürdüren, ülkemizin önde gelen sigorta şirketlerinin acenteliklerini bünyesinde barındıran ve gerek ciro gerekse personel kapasitesi bakımından sigorta acente sektöründe orta ölçekte sayılabilecek bir sigorta acentesiyiz.

Kurucumuz Sayın Süleyman Soylu'nun siyasi kimliği dolayısıyla, kaynağı ve maksadı belli ancak temelsiz iddialarla siyaset gündemine çekilmeye çalışıldığımız daha önce de vaki olmuştur. Sayın Soylu'nun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olduğu 2014 yılında, FETÖ kaynaklarının servis ettiği, bir muhalefet milletvekilinin de meclise soru önergesiyle getirdiği "Uçaklarının sigorta işlemlerini yaptığı” gibi mesnetsiz, mesnetsiz olduğu kadar sektör işleyişine de aykırı bir iddiaya ne yazık ki konu edilmiş, bu asılsız iddialarla ilgili gerekli açıklamayı, kamuoyu ile paylaşmıştık.

Engin Sigorta ve Aracılık Hizmetleri'nin ne Türk Hava Yolları ile ne de ülkemizin büyük holdingleriyle; hiçbir ticari bağı, ilişkisi, herhangi bir sigorta ilişkisi, geçmişte olmadığı gibi bugün de söz konusu değildir. Sigortacılık tekniği gereği, yaptığımız bütün işlemler, ana şirketlerin dijital altyapıları üzerinden gerçekleşmekte olup, tüm acentelerde olduğu gibi bizim işlemlerimiz de bu sistemlerde kayıt altındadır.

İddia sahipleri, gerekli başvuruları yaparak iddiasını ispat imkanına sahiptir ve bununla mükelleftir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur ;

ENGİN SİGORTA VE ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

YORUMLAR 21
  • Yakup Mil 2 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Soylu'nun oğlunun mutlaka yargılanması lazım
    Cevapla
  • RECEP 2 yıl önce Şikayet Et
    başka emrin varmı
    Cevapla
  • dadaloğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    soylu reis yanındayız botokslularla işimiz olmaz bize senin gibi deli kanlı adamlar lazım inadına reis inadına soylu vatanını satan çakma milliyetçilerle işimiz olmaz
    Cevapla
  • haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Sarhoşun mektubu okunurmu HİÇ ,ama bizim muhalefet İ Y İ okuyor...
    Cevapla
  • baki 2 yıl önce Şikayet Et
    Uygun fiyat verdi ise THYyi de sigortalarkılıçdaroğulunu da akşeneri de sigortalar. Ne var ki bunda. Palavracı iftiracı mafya iyice şaçmalamış. Önüne konursa okuyor. Hedef soylu ve pkk ile fetö ile mücadele edenler. Soyluya tam destek hep destek. Terörle mücadele eden herkese desteğimiz baki.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    adam kafayi cekip cekip saçmalıyor burdaki yandaşlarında devletin üstüne gidiyor hedef beli suleyman soylu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti