DW'nin Türkiye hazımsızlığı! Doğal gaz haberini böyle duyurdular

Deutsche Welle Türkçe, 'uzmanlara' dayandırdığı haberinde, Karadeniz'de bulunan doğalgaz rezervlerinin bilimsellikten uzak olduğunu iddia etti.

GİRİŞ 05.06.2021 00:57 GÜNCELLEME 05.06.2021 08:32
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye bir kez daha Karadeniz'den gelen müjde ile sevindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos Limanı Açılışı ve Doğalgaz İşletme Tesisleri Temel Atma Töreni'nde Fatih sondaj gemisinin Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküp doğalgaz keşfettiğini açıkladı.

Günler öncesinden müjdeye kilitlenen Türkiye'nin, bu yeni keşifle toplam rezervi 540 milyar metreküpe ulaştı.

"BİLİMSELLİKTEN UZAK"

Türk halkı bu önemli gelişmeyi memnuniyetle karşılarken, muhalefet ve özellikle yabancı sermayeli basında olumsuz haberler boy göstermeye başladı.

Alman Deutsche Welle'nin (DW) Türkiye yayınlarında, Karadeniz'de yapılan önemli keşiflerin bilimsellikten uzak olduğu ifade edildi. Yayınlarında 'uzmanları' referans veren DW Türkçe, "AK Parti'nin 'müjdeleri' bilimsellikten uzak." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 17
  • 9876 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel bir söz kuduz it ürür Tuŕk kervanı yürür. Türk düşmanı olan Haclı zihniyet ile Besledigımiz büyuttüğümuz, papa nın uşakları beton zihniyet Türkiyeni iyiliğini istermi. Onler kudurup birbilerine kuduz mikrobu bjlaştirsin dursün. Dünya Liderine Yaradan Ğüç ve Kuvvet versin. Yürümeye devam etsın cıktığı kadarıyla. Yıllar öncdsı Haclı zihniyete dünyalar kafar dolar vetdik gelin arastirin buljn dedik, buldular lakin yok verimsiz dediler. Ben dolastım Batmanı petrol camurundan yurüyemedım. Şimdi dunya Lideri yok denilen kuyulara vur kaxmayi dedi vurduk ca kazma haclınin, beton zihniyetin gözüne girdi.
    Cevapla
  • Burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi,deku bazı siyaserculer ile aynı dilden konuşuyorlar . Kaynakları bellioldu
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürür. Sizler hep öyle düşünün, öyle düşünün ki engellemeye kalmayın . Uyandığınızda yapacak bir şeyiniz kalmasın. Çatlayın çatır çatır, hasedinizden patlayın. Daha nice güzel keşiflere vira bismillah....
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiyedeki maşalarıda rahatsız oldular
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    kafirler ve hainler toplulugu karşı çıkıyorsa demekki dogru yoldayız..durmak yok yola devam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı