Sercan Karadoğan İKAM'ın kıdemli araştırmacısı oldu

Sercan Karadoğan, İLKE İlim Kültür Eğitim Vakfı'nda kıdemli araştırmacı oldu.

Sercan Karadoğan İKAM'ın kıdemli araştırmacısı oldu
Sercan Karadoğan İKAM'ın kıdemli araştırmacısı oldu
GİRİŞ 06.06.2021 13:20 GÜNCELLEME 06.06.2021 13:20

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nden Sosyoloji lisans derecesi almıştır. Yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesinde Uluslararası Ekonomi Politik alanında yaptığı “Sosyalist Ekonomilerde Hesaplama Tartışması” başlıklı tezi ile tamamlamıştır.

Doktora eğitimine Marmara Üniversitesi Ortadoğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü’nde Ortadoğu Ekonomi Politiği Anabilim Dalında sürdüren Karadoğan, “Ahlak Bağlamında Kapitalizm ve İslam Ekonomisi” başlıklı tezinin son aşamasındadır. 

2014 yılında SETA Ekonomi bölümünde çalışmalarını yürütmüş sonrasında aynı yıl Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde de araştırma görevlisi olarak göreve başlamıştır. 2018-2019 yılları arasında Durham Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Merkezi’nde misafir öğretim üyesi olarak “Ahlakın Sosyo-Ekonomik Yapıya Etkisi” başlığıyla hazırladığı TÜBİTAK doktora araştırma projesi kapsamında bulunan Karadoğan, 2019-2021 yılları arası Maruf Eğitim, Araştırma ve Dayanışma Vakfı’nda Akademik Koordinatörlük ve Akademik Danışmanlık görevlerini yürütmüştür.

Sercan Karadoğan 2021 Haziran ayından itibaren İLKE İlim Kültür Eğitim Vakfı çatısı altında bulunan İKAM ’da Kıdemli Araştırmacı olarak çalışmaya başlamıştır. Editör, çevirmen ve araştırmacı olarak birçok proje, akademik faaliyet ve yayın çalışması içerisinde bulunan Karadoğan iyi düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi