Son dakika: Türkiye'deki toplantı FETÖ'yü tutuşturdu! Harekete geçtiler

İstanbul'da yapılacak olan INTERPOL'ün 89. Genel Kurul toplantısı yurtdışındaki firari FETÖ'cüleri ürküttü. Yapılacak toplantı öncesi FETÖ'cü haber siteleri ve sosyal medya hesapları kara propagandaya başladı.

Son dakika: Türkiye'deki toplantı FETÖ'yü tutuşturdu! Harekete geçtiler
Son dakika: Türkiye'deki toplantı FETÖ'yü tutuşturdu! Harekete geçtiler
GİRİŞ 09.06.2021 14:49 GÜNCELLEME 09.06.2021 14:49
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İstanbul'da 20-25 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan INTERPOL (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) Genel Kurul Toplantısı FETÖ'yü korkuttu.

INTERPOL'ün arama kararları ile yakalanma telaşına kapılan örgüt üyeleri, ev sahibi ülkelerin yaptığı olağan toplantıları ve tanıtım faaliyetlerini çarpıtmaya başladı.

FETÖ "Avrupa genelinde Türkiye'nin INTERPOL'ü kullanarak hükümeti eleştirenlere karşı ikna çalışmaları yapacağı" şeklinde yalan haberler yaymaya başladı. FETÖ'ye ait bir propaganda sitesi, Türkiye'nin küresel ve uluslararası terörle mücadele faaliyetlerinin tanıtımının yapılacağı toplantı için "Uzmanlar ve insan hakları gözlemcileri toplantının INTEPOL'ü yönetici seviyesinde politika değişikliğine uğratma olasılığı dolayısıyla endişeliler" ifadelerini kullandı.

FETÖ VE ÖZ'ÜN MALLARINA TEDBİR TALEBİ

Hrant Dink cinayeti davasında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve firari eski savcı Zekeriya Öz'ün mallarına tedbir konulması istendi. Dink cinayeti davasında 26 Mart'ta karar çıktı.

Aralarında eski polis müdürlerinin de bulunduğu sanıklar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi, firari 13 sanığın da dosyası ayrıldı. Savcılık, FETÖ elebaşı ve eski savcı Öz'ün de aralarında olduğu sanıklar hakkında, mallarına tedbir konulması talebinde bulundu.

YORUMLAR 49
  • Muhammed NV. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu saate kadar mallarına tedbir konulmamış olması çok garip.
    Cevapla
  • Bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Onları gördüğün zaman kalıpları hoşuna gider, konuşurlarsa sözlerini dinlersin. Onlar sanki dayanmış keresteler gibidirler. Her gürültüyü kendi aleyhlerine sanırlar. Onlar düşmandır, onlardan sakın. Allah onları kahretsin! Nasıl olup da döndürülüyorlar? Münafikun4
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö = pkk
    Cevapla
  • ali osman türk 2 yıl önce Şikayet Et
    sürekli kasetle gelen parti başkanı erken seçim istiyor Allah korusun hükümet ve cumhur ittifakı öyle bi yanlışa düşerse erken seçim kararı alırsa AMARİKA DESTEKLİ FETÖ PKK PYD terör örgütleri taş üstünde taş koymazlar SONUMUZ İRAK SURİYE GİBİ OLUR BİZİDE bölerlerse sırada İRAN VAR ORASIDA BÖLÜNDÜMÜ AMARİKANIN deyirmenine su taşıyan HAİNLER GİDECEK YERDE BULAMAZLAR o yüzden bu hoca GÖRÜNÜMLÜ ZURİYETSİZ İBLİS FETÖNÜN ADLİYEDE EMNİYETTE TSK DA JANDARMADA 2023 gelmeden bu hain FETÖ İSTİHBARAT TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ TTEMİZLENMELİ ABD 15 TEMMUZ DARBEYLE YAPAMADIGIMIZI MIHALEFETLE YAPACAGIZ DİYO ALLAH KORUSUN BU MİLLET ZİLLET ittifakı hdp ile bi olup yönetimi ele geçirirse TÜRKİYEDE
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir şey olmaz gölgenizden korkuyosunuz
    Cevapla
  • Hüseyin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bütün mal varlıklarına el koyacaksın bunların
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri