Sedat Peker operasyonu! Feridun Öncel serbest bırakıldı

Şanlıurfa ve İstanbul'da polisin düzenlediği Sedat Peker'e yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakıldı.

Sedat Peker operasyonu! Feridun Öncel serbest bırakıldı
Sedat Peker operasyonu! Feridun Öncel serbest bırakıldı
GİRİŞ 10.06.2021 16:50 GÜNCELLEME 13.06.2021 08:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Başkanı Feridun Öncel, A.N.K, M.A. ve A.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na çıkarıldı.

4 şüpheliden A.Y. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Savcılık, Feridun Öncel'i "birden fazla kişi tarafından silahlı yağma", A.N.K. ve M.A'yı ise "birden fazla kişi tarafından silahlı yağma suçuna azmettirme" suçlarından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Feridun Öncel., A.N.K. ve M.A'nın tutuklanmalarına yönelik talebi reddederek, adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakılmalarına karar verdi.

Hakimlik 3 kişi hakkında, "konutunu terk etmeme" ve "yurt dışına çıkış yasağı" şartını içeren adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına hükmetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • KOMİK SEÇMEN 2 yıl önce Şikayet Et
    SEDOŞ Sayın Süleyman SOYLU'ya "Feridun öncel denen müptezelin Sayın SOYLU'nun muhterem Babaları ile dost olduğunu" binbir yeminle iddia ediyor. SEDOŞ'un da dediği gibi "Eeeemmmiiinn OOOuuoooluuuuun" Feridun Öncel denen müptezel Sayın Soylunun Babasının masasına oturmak için en az kırk takla atmıştır. Sayın Soylu'nun babası bu müptezeli tanımıyordur bile. Bunlar böyleelr, güçlü ve kapı çacak birini gördülermi "enik gibi" paçalarına sürünürler ve rastgele çekilen resimlerle de kırk yalan söylerrler.
    Cevapla
  • Tuğrul Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haydut bozuntusunu neden alamıyorlar yalanla dolanla ülkeyi karıştırdı kimin kucağında olduğuda belli
    Cevapla
  • Karakartalcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya hakketten devlet beyni göle döndü garibandan ne istiyorsunuz gidin istanbulda sokak itlerini topla herkes silahla geziyor göstere göstere madem oparasyon adam gibi olsun bu mana ile topla hepsini millet rahat nefes alsn
    Cevapla
  • Kispinger 2 yıl önce Şikayet Et
    İçerdeki hainleri yok edeceksin dışardaki sana çalışanları besleyeceksin
    Cevapla
  • Göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum bu adam nezaman büyümüştür mafyaolumuş valla hayret
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?