Dünya Türkiye'nin kovid başarısını konuşuyor! Akşener süreci beğenmedi

İyi Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Dünya Türkiye'nin koronavirüs sürecindeki başarısını konuşurken Akşener sürecin iyi yönetilemediğini söyleyerek erken seçim çağrısında ısrar etti.

Dünya Türkiye'nin kovid başarısını konuşuyor! Akşener süreci beğenmedi
Dünya Türkiye'nin kovid başarısını konuşuyor! Akşener süreci beğenmedi
GİRİŞ 16.06.2021 10:46 GÜNCELLEME 16.06.2021 11:33
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Dünya Türkiye'nin koronavirüs sürecindeki başarısını konuşurken partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener kovid sürecinin yönetilemediğini öne sürerek eleştirilerde bulundu. Her geçen gün aşılanan kişi sayısının arttığı ve günde yaklaşık 1 milyon 240 bin aşının yapıldığı ülkemizde aşı tedariğinde sıkıntılar olduğunu söyledi. Ayrıca Akşener erken seçim çağrısında ısrar ederek  'Sayın Erdoğan yapamıyorsan sandığı getireceksin' diyerek sert çıkışlarda bulundu.

Dünyada bunu yapabilen tek ülke Türkiye!Dünyada bunu yapabilen tek ülke Türkiye!

Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da aşılama rekoru!Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da aşılama rekoru!


Meral Akşener'in konuşmasından satır başları şu şekilde;

COVİD SÜRECİ YÖNETİLEMEDİ

COVID süreci, iktidar tarafından maalesef yönetilemedi. Maddi-manevi çok ağır bedeller ödedik. Olmaması gereken can kayıpları yaşadık. Sevdiklerimizi kaybettik. Aşı tedariği ise, bu sürecin en ağır fiyaskosu oldu. İktidar, büyük bir beceriksizlik göstererek, bir türlü, alternatifli bir aşı sepeti oluşturamadı. Çin aşısını zamanında getirip, insanlarımızı aşılayamadıkları gibi en etkili aşı olarak bilinen, Biontech aşısını da Uğur Şahin ve Özlem Türeci Hocalarımızın, özel gayretlerine rağmen, son günlere kadar temin edemediler. Halbuki Biontech aşısını, zamanında, büyük miktarda ve uygun koşullarda alabilir, böylece, şu ana kadar, nüfusumuzun en az yüzde yetmişini, aşılamış olabilirdik. Daha da önemlisi, çok sayıda insanımızın, hayatlarını kurtarmış olabilirdik. Ama, iktidarın becerikli ellerinde maalesef bunu başaramadık.

Bakan Koca duyurdu! Yeni uygulamayı başlattıkBakan Koca duyurdu! Yeni uygulamayı başlattık


ERKEN SEÇİM ÇAĞRISINDA ISRAR ETTİ

Bu gaflet dolu sözler, aslında bir itiraftır. Sayın Erdoğan aslında, ‘Benden bir yol olmaz’ diyor. ‘Ben sefaya öyle bir alıştım ki, artık benden fakire, fukaraya, işsize, bir fayda dokunmaz’ diyor. ‘Beni salın, bana dokunmayın’ diyor. Dokunacağız arkadaş! Hiç kusura bakma. Dokunacağız ve o doymak bilmeyen, milletimizi hakir gören, çarpık zihniyetinden kurtulacağız. Türkiye’yi; saraylarda, 5 maaşlı danışmanlar ve torpilli atanmışlarla değil, milletin evinde, milletiyle birlikte yöneten bir iktidarla buluşturacağız. Madem işini yapmıyorsun, madem açı doyuramıyorsun, madem yönetmeyi beceremiyorsun, o zaman çare de yol da belli. Sen sandığı getireceksin, millet yetkiyi verecek, biz de gereğini yapacağız. Sen gölge etmeyeceksin, biz de memleketi düze çıkartacağız.

Biz hazırız. 3 buçuk yıldır bunun için çalışıyoruz. Biz senin gibi beş maaşlı danışmanları, damatları, gelinleri, yeğenleri değil, milletimizi düşünüyoruz.5 müteahhidi değil, bu büyük milleti zengin etmek için çalışıyoruz. İşte onun için, koltuk döşemelerini değil, ayakkabılarımızı eskitiyoruz. Sandığı getirdiğinde göreceksin ki; umutsuz bıraktığın gençlerimiz, en iyisini bilir! Çileye terkettiğin EYT’li kardeşlerim, en iyisini bilir! 3600 ek gösterge mağduru polisimiz, sağlık çalışanlarımız ve öğretmenlerimiz, en iyisini bilir! Enflasyona ezdirdiğin, işçilerimiz, memurlarımız, emeklilerimiz, en iyisini bilir! Borç batağına sapladığın esnaf kardeşlerim, çiftçi kardeşlerim, en iyisini bilir!Açlığını, yokluğunu, yoksulluğunu, alay konusu yaptığın bu büyük millet emin ol, en iyisini bilir! Sen yeter ki sandığı getir, milletimiz ne yapacağını çok İYİ bilir. Buyur, hodri meydan!"

YORUMLAR 81
  • neyse o 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zavallı kadın bile şu komik haline gülüyordur
    Cevapla
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    sene 2021 olmus muhalefet hala 80 li 90 li yillarin agzi ile konusuyor.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hdpyi beğenir.fetöyü beğenir.yerli ve milli olana düşman kesilirler
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    talimat ne gelirse ona gore konuşur.
    Cevapla
  • zülfikar 2 yıl önce Şikayet Et
    Kahkaha borcu olanların gülmesi beni gücendiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi