Son dakika: 22 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 22 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 22 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 22 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 22.06.2021 19:28 GÜNCELLEME 22.06.2021 19:58
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 223 bin 238 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 143 kişinin testi pozitif çıktı, 57 kişi hayatını kaybetti.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜSTE SON 24 SAAT

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 57 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 49 bin 293’a yükseldi.

Toplamda 58 milyon 997 bin 73 test yapıldı. Bugün yapılan 223 bin 238 testten, 6 bin 143 yeni vaka sayısı, 565 kişi de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 5 milyon 381 bin 736 olduğu, bugün iyileşen 5 bin 214 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 5 milyon 242 bin 945’e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 2,9, ağır hasta sayısının ise 791 olduğu açıklandı.



 

YORUMLAR 67
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir alışveriş merkezine 1000 kişi girdiğini farzedelim bunlardan 950 tanesi aşı yaptırmış, 50 tanesi aşı yaptırmamak da direniyor, Bir ay sonra sonuç ne olur, ne olacak, aşı olmayan 50 kişi hastalığı herkese bulaştırırlar. Kendileride hayatlarını kaybederler
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen kapatın. Musluk firması reklamı gibi olduk "AÇ - KAPA". İki sene sonra evlere kapatacak halk kalmayacak.
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    zaten bir tek maskenin serbest bırakılması kaldı. onu da umursayan yok zaten. 4. dalga başlayınca göreceğim ben o zaman.
    Cevapla
  • Enigma 2 yıl önce Şikayet Et
    Burada hükümetin bir hatası var. Türkiye esnafını aşıla açık tut. Sokağa kısıtlamayı akşamları devam et. Hafta sonu Pazarları da devam et.. Antalya ve çevresine serbest.. Bu arada neye göre yüz yüze eğitim vs. açtınız anlamadım. Ve anlamakta güçlük çekiyorum. Bu sene bu eğitime bir silgi çekseniz. Seneye başlasak tertemiz ne olur ?
    Cevapla
  • aşı şart 2 yıl önce Şikayet Et
    gençler ve çocuklar bir an önce aşılanmalı. yoksa sıkıntı büyür. aşıya direnenlere sokağa çıkma yasağı, seyahat yasağı, sivil toplum kuruluşlarına, kamu kurumlarına ve alışveriş merkezlerine giriş yasağı getirilmeli. aşı olmayan kimse kalmamalı.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar akli dengesi bozuk bir toplumla salgını nasıl bitirebilirsiniz insan doğduğundan 15 yaşına kadar yaklaşık 20 tane aşı olur. hem de devlet zoruyla. bu aşıların içerisinde hepatitten zatürreden menenjitten veremden kabakulaktan tetanozdan su çiçeğinden kızamiktan tutun en ölümcül hastalıkların aşıları devlet tarafından yapılır. Eğer 15 yaşına kadar bu aşıları olmasaydık çoktan hayatımızı kaybetmiştik Aşı çok büyük bir nimettir. Aşı olmayan vatan hainidir.
    Cevapla
  • Tamer 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşılar koronadan daha tehlikelidir. Öncelikle bu aşıların içlerini nelerle doldurduklarını bir mercek altına almalı. Virusları sürekli gerekçe göstererek bir aşı kampanyaları başlattılar ve esasta ortada bambaşka hesapların döndüğü gerçeği ise saklanıyor. Çünkü bu viruslar hep vardı ve her zamanda olacaklar.
    Cevapla
  • Ahmet Galatalı 2 yıl önce Şikayet Et
    niyeymiş o? aşı olunca olan kişi taşıyıcı olmaktan mı kurtuluyor? aşı olanın faydası ancak kendine, o da kar zarar ölçüsünü yaparak, yanlış algı ile ortalığa yanlış bilgiler vermeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi