Abdulkadir Selvi kayıp 40 milyon lirayı sordu : O CHP'li kim

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşe yazısında Can Ataklı'nın Artı Bir TV'nin kuruluşunda CHP'den toplanan ve daha sonra kaybolan 40 milyon lira ile ilgili iddialara değinerek "O CHP'linin kim olduğunu sordu.

Abdulkadir Selvi kayıp 40 milyon lirayı sordu : O CHP'li kim
Abdulkadir Selvi kayıp 40 milyon lirayı sordu : O CHP'li kim
GİRİŞ 25.06.2021 20:13 GÜNCELLEME 25.06.2021 21:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gazeteci Abdulkadir Selvi, gazeteci Can Ataklı'nın gündeme getirdiği kayıp 40 milyon lira olayını köşesine taşırken polemiklerden uzak durmaya çalıştığını ancak "kendi seslerinin duyurulması için para toplayan CHP'lilerin hakları olduğu" gerekçesiyle bu konuya duyarsız kalamayacağını dile getirdi.

Selvi yazısında Can Ataklı'nın iddiasına yer vererek "CHP’linin tamam ben hallediyorum deyip, onun önemli bir bölümünü yok ettiği, gerisiyle bina yaptırdığını" ileri sürdüğü CHP'linin parti yönetimi ve Kılıçdaroğlu tarafından ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

İşte Abdulkadir Selvi'nin konu ile ilgili yazısı;

O CHP’Lİ KİM?

POLEMİKLERDEN uzak durmaya özen gösteririm. Tek istisnası değerlerimize yönelik saldırılardır. Gazeteci Can Ataklı’yı da bu açıdan eleştirdiğim zamanlar olmuştur. Ancak Ataklı’nın Artı Bir TV kanalının kuruluşu sırasında CHP’den toplanan 40 milyon liraya ilişkin açıklamalarına ilgisiz kalamadım. Çünkü orada kendi seslerinin duyurulması için para toplayan CHP’lilerin hakkı var. Kamu hakkı gibi CHP hakkı söz konusu.

40 MİLYON KAYIP

Can Ataklı, “Artı 1 Televizyonu kuruluşunda çok şaibe var. Bir kere CHP’den toplanan 40 milyon lira var ve o kayıp. Onu başka bir önemli CHP’linin tamam ben hallediyorum deyip, onun önemli bir bölümünü yok ettiği, gerisiyle bina yaptırdığını filan söylerler” diyor.

Bu CHP’li kim? Artı Bir TV ya da CHP’yle yakın başka TV kanalları için bu tür paralar toplandı mı? TV parasıyla yaptırılan bina nerede?

Emekçilerin çok düşük ücretlerle yayıncılık yaptığı kurumlar üzerinden bu tür şaibeleri kaldırmak gerekiyor. Merak ediyorum kul hakkı konusunda hassas olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, bu iddia hakkında Can Ataklı ile görüştü mü? CHP bu konuda bir inceleme yaptırıyor mu?

ATEŞ ÜNAL ERZEN’İN İDDİASI

Eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen o paraların Erdoğan Toprak’a gittiğini iddia etti. Levent’teki bürosunda Erdoğan Toprak’a kendi payına düşen miktarı teslim ettiğini anlattı. Erdoğan Toprak ise “İddialar, aday olamayan bazı kişilerin intikam çabalarının sonucu” dedi. Erdoğan Toprak sadece CHP’nin değil, Türk siyasetinin görünmez güçlerinden biridir. Etkili bir ismidir. Bilgi ve belgeye dayalı olmadan suçlamak doğru olmaz.

KILIÇDAROĞLU AYDINLATMALI

Ama kul hakkı konusunda hassas olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu’nun bu işi aydınlatması gerekir. CHP’lilerin hakkını, hukukunu korumalı. Merak ediyorum Kemal Bey, Can Ataklı ile bu konuyu görüştü mü?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Vahap 2 yıl önce Şikayet Et
    Fırsatı yakalayan hemen derhal talana başlıyor Allah bunlarıneline fırsat vermesin Savcıların niye beklediklerini anlamıyorum
    Cevapla
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir iki gün içinde inandırıcı bir yalan bulamazlarsa şuraya heykel yaptırdık derler konuyu kapatırlar.
    Cevapla
  • ahm 2 yıl önce Şikayet Et
    zalimler için yaşasın cehennem chp + zalimler.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Zalim tek taraftan olayı dinleyip adil olmayanlardır.
    Cevapla
  • Sakarya - Fırat... 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamların işi gücü sahtekârlık sanki ; para'da para ; ne doymazlarmış be arkadaş...
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    40 milyonu iftiralarının tazminatlarını ödemek için kenara ayırmışlar. Malüm her gün ayrı bir iftirayla ortaya çıkıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti